<

Нововолинська ЦМЛ отримала відзнаку «Лідер галузі у медичній сфері»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:09 | 18.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3272
/ коментарів 6

Звання «Лідер галузі у медичній сфері» отримала Нововолинська центральна міська лікарня. Заклад увійшов у п’ятірку кращих комунальних некомерційних підприємств в Україні.

Такий подарунок отримали медики напередодні професійного свята, йдеться на офіційній сторінці міського голови Нововолинська Бориса Карпуса.

“Цьогоріч День медичного працівника зустрічаємо з особливим трепетом. Вперше за довгий час можна сказати, що ми долаємо пандемію. Згадуючи, який важкий шлях довелося пройти кожному лікарю, медсестрі, молодшому медперсоналу, хочеться сказати лише – спасибі! Низький вам уклін за невтомну роботу, за відсутність страху і саможертву.Ви вчергове підтвердили, що лікар – це не професія, це покликання. Ви рятуєте наших захисників на Сході і воюєте з пандемією в тилу. Хай Господь сторицею вам повертає за мужність і за те, що гідно несете звання Лікар”, – зазначив голова громади.

Напередодні Дня медичного працівника України Карпус привітав і нагородив грамотами і подяками працівників КНП «Нововолинська центральна міська лікарня», КНП «Нововолинський центр первинної медико-санітарної допомоги» та Нововолинського відділення Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.




коментарів: 6
  1. Цікаво… Лікарня в п’ятірці кращих по Україні???? А чому хочуть забрати статус опорної?,а чому люди можуть як мухи? А чому гроші деруть за все? А чому за останні три місяці вмерло від ковіду стільки,як за минулий рік?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок