<

Нововолинськ у «червоній» зоні: фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:07 | 11.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7614
/ Коментарі відсутні

З 8-го листопада у Нововолинську діють нові карантинні обмеження. Чи змінилось життя нововолинців після того, як місто увійшло до «червоної‎»‎ зони – дізнався БУГ.

Відтепер без щеплень і тестів забороняєтся робота кафе та ресторанів, торгових центрів, розважальних закладів, а також речових ринків.

Чи дотримуються карантинних обмежень у Нововолинську?

Кафе та ресторани наголошують на необідності наявності у відвідувачів сертифікату підтвердження щеплення в формі COVID-сертифіката, чи негативного ПЛР/антиген тесту.

Більшість мешканців міста, які ще не вакцинувались, або ж не отримали другу дозу вакцини, вимушені покинути заклад харчування, взявши каву та їжу на винос.

Стосовно речових магазинів, секонд-хендів, та торгових центрів – нововолинцям дозволено здійснювати покупки лише з наявністю зеленого COVID-сертифікату/негативного ПЛР тесту. Продавці та власники магазинів пропонують закупитись онлайн.

Та попри обмеження, робота продуктових ринків, супермаркетів, де продають продукти, ліки, медичні вироби, побутову хімію, пресу та корми для тварин – незаборонена. Нововолинці спокійно можуть здіснити покупки у цьому місці з дотримання карантинних правил.

Робота громадського транспорту у Нововолинську станом на 11-те листопада залишається без змін. Пасажири маршруток обов’язково мусять вдягати маски або респіратори, при посадці відповідні документи не перевірятимуть.

Нагадаємо, необхідність пред’явити ковід-сертифікат або негативний ПЛР-тест чинний при купівлі квитків на міжобласні рейси та потяги.

Поліція перевірятиме дотримання обмежень у «червоній» зоні – штраф за відсутність COVID-документів для громадян становить 17 000 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер