<

Нововолинськ готовий до зими

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 26.11.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Про готовність підприємств  житлово-комунального господарства міста до роботи  взимку повідомила головний спеціаліст відділу  будівництва,  комунального господарства та газифікації  міськвиконкому  Олена Шведова. Вона, зокрема, зазначила, що  працюють 8 котелень  та  9  центральних теплових пунктів теплового господарства.

З метою зменшення втрат теплової енергії  КП «Нововолинськтеплокомуненерго»  в 2014 році замінено  1,059 км теплових мереж, в т.ч.  на попередньо-ізольовані 0,905 км труб.  Також в роботі знаходяться 21 свердловина  на Північному та Південному водозаборі, міські та селищні очисні споруди підприємства «Нововолинськводоканал».

Виробничим управлінням комунального господарства  для посипки доріг та  вулиць   під  час ожеледиці заготовлено  690 т піску та 69 т солі,  для  розчищення асфальтно-бетонного покриття вулиць придбано новий снігоприбиральний механізм. Для  ліквідації  наслідків  негоди   та пов`язаних з нею аварійних ситуацій на об`єктах життєзабезпечення населення комунальними  підприємствами  підготовлено  25 одиниць  техніки, в тому числі два трактори Т150  підприємства «Нововолинськводоканал».

Комісія, яку очолює  начальник  відділу будівництва, комунального господарства та газифікації міськвиконкому Ігор Шуліга, перевірила  стан готовності  снігоочисної техніки та техніки, яка може бути задіяна при ліквідації надзвичайних ситуацій  у зимовий період.

novovolynsk-rada.gov.ua




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер