<

Нововолинськ долучиться до Всесвітнього дня серця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 27.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Всесвітній день серця проводиться за ініціативою Всесвітньої федерації серця за підтримки Всесвітньої Організації Охорони Здоров’я з 2000 року. Ця подія щорічного характеру, яка відзначалася в останню неділю вересня.

З 2011-го року – фіксована дата – 29-те вересня. Метою цього міжнародного дня є підвищення обізнаності населення про хвороби серця, правильний спосіб життя для їх попередження і пропаганда профілактичних заходів для зменшення смертності від хвороб серця.

Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у світі. Метою проведення в цей день заходів є необхідність максимального залучення уваги людей до свого здоров’я, формування розуміння того, що на виникнення і перебіг хвороби можна і потрібно активно впливати.

Основні фактори ризику розвитку серцево-судинних захворювань – це артеріальні гіпертензії, підвищений рівень загального холестерину крові та його фракцій, надмірна вага, гіподинамії, тютюнопаління і стреси.

В 2016 році Всесвітній день серця припадає на 29-те вересня.

Щороку  у Волинській області   у цей день організовуються  тимчасові пункти вимірювання артеріального тиску  населенню у громадських  місцях .

Цього року  у місті Нововолинську  29-30 вересня  тимчасові пункти вимірювання артеріального тиску будуть організовані:

29.09.- з 9:00 до 13:00 на ринку  у аптеці ПФ «Вестфарм»№8

з  9:00 до 14:00  у магазинах « Для Вас»   15-мікр.15 та смт. Благодатне  вул. Перемоги 10 та супермаркетах «Вопак» та «Наш КРАЙ», також біля входу у дорослу поліклініку

30.09.- з  9:00 до 14:00  у магазинах « Для Вас»   15-мікр.15 та смт.Благодатне  вул. Перемоги 10 та супермаркетах «Вопак» та «Наш КРАЙ» також біля входу у дорослу поліклініку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер