<

Нововолинськ чи Іваничі: де буде центральне відділення Пенсійного фонду?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:09 | 5.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ коментарів 5

5-го лютого в Нововолинській міській раді відбулася зустріч представників місцевої влади, депутатів, громадських діячів з начальником головного управління Пенсійного фонду у Волинській області Петром Філіпчуком та заступником голови правління Пенсійного фонду України Владиславом Машкіним.

Враження від візиту у місто у заступника голови Пенсійного, мабуть, склалися не найкращі. Чув про вічно бунтуючих шахтарів, а вийшло, що не лише гірники тут вміють бунтувати. Заступник мера Андрій Сторонський зустрів гостей масою питань, на які Владислав Машкін не завжди встигав відповідати. Зате переконував присутніх в тому, що перенесення центрального офісу Пенсійного не означає ліквідації, а найгірше, що може статися – це скорочення. Приміщення фонду буде і в місті, і в селищі, а всі питання вирішуватимуться на місцях.

Присутніх цікавило, чому пріоритет надали не Нововолинську, а Іваничам. Постанова про перенесення центру вийшла 16-го грудня минулого року, а в січні тільки поширилась інформація в ЗМІ. Представники влади кажуть: довідалася про факт з чуток. Ніякого обговорення, громадських слухань з цього питання не було.

“Ми хотіли би логіку зрозуміти, як можна приєднати більше до меншого? Кількість пенсіонерів в нас є значно вищою, ніж в Іваничах. Ми наполягаємо, щоб центральний офіс був в Нововолинську. Начальник установи нас якраз найменше цікавить – призначайте кого хочете. У нас принципова позиція”, – висловився Андрій Сторонський.

Як виявилось, основним аргументом для перенесення центру стала кваліфікованість кадрів. На думку керівництва Пенсійного фонду начальник іваничівського управління Тетяна Кошлата є більш досвідченою і саме тому центр має бути в селищі.

“Кожен бере кума, свата, брата. І виходить, що люди не обізнані вибирають тільки тих, хто їм підходить. Моя ініціатива – висловити недовіру голові обласного управління, оскільки рішення було прийняте однією стороною”, – висловив свою точку зору депутат облради Володимир Кметь.

“Поясніть нам логіку. Хто вам не давав вигнати з роботи Гребєнщикову? Ми не проти нового керівника, хай їздить в Нововолинськ. Якщо питання не буде вирішуватися – підемо іншими шляхами. Не можна так поступити з містом обласного підпорядкування, в якому проживає понад 60 тисяч чоловік”, – підсумував заступник мера.

Владислав Машкін відзначив: коли приймали рішення, навіть в думках не було, що це питання буде настільки резонансним, а також, що донесе таку позицію до голови Пенсійного фонду України.

_DSC0565_tn
_DSC0568_tn
_DSC0577_tn
_DSC0586_tn
_DSC0638_tn
_DSC0647_tn




коментарів: 5
  1. І тут, як тут сапога прихвостні Ласкевич, Тарасенко і Макарук, оце професіонали в питанні пенсійного фонду. Не смишіть людей, яка різниця де буде кантора виборців сапожнікова, а можливо то різниця всетаки є? Весь виборець сапожнікова і сторонського перейде в Іваничі, це повний атас. Негайно всіх пенсіонерів до Іванич, я ЗА!

  2. І це громадські діячі -Сторонушка олд,Тарасенко, Антон Макарук майже все шобло(Величка немає, напевно взапої), підстилки які завжди по звонку Сторонушки збігаються, нічого не міняється в жовтому будинку.

  3. Як робити, то в с. Летовеж…або с Грибовиця, або с. Соснина, або в Будятичах…можна навіть в с. Біличі…Багато сіл навколо Нововолинська, щоб виконати чиїсь придуркуваті забаганки. Якось не догадаються зробити диспетчерську в Києві, по прийому замовлень на ремонт опалення, чи водопроводу…

  4. а яке відношення взагалі Нововолинськ має до Іванич, та Іваничівського району? це окреме місто, то і могли б створити своє якесь пенсійне відділення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа