<

Нововолинський тренер та його вихованці привезли перемоги зі Всеукраїнського чемпіонату з пауерліфтингу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:02 | 8.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
73
/ коментарів 5

Нововолинські спортсмени вибороли першість у своїх категоріях на Всеукраїнському Відкритому Чемпіонаті ВПА України з пауерліфтингу, який пройшов у Луцьку.

Тренер фітнес-клубу «Актив» у Нововолинську Олександр Бурда зайняв перше місце серед професіоналів і зі своїми результатами став абсолютним чемпіоном змагань.

Спортсмени, яких тренує Олександр, показали високі результати серед аматорів. Нововолинські хлопці взяли першість у своїх категоріях: 46-річний Анатолій Гуліта, який виконав норматив КМС (кандидат в майстри спорту – ред) та його сини 16-річний Назар і 20-річний Борис. Друге місце у своїй категорії серед жінок виборола Тетяна Цейко.

Загалом в чемпіонаті з пауерліфтингу взяло участь більше 200 чоловік з різних міст України. Про результати змагань та процес підготовки нововолинських спортсменів розповів Олександр Бурда.

У чемпіонаті бере участь не вперше та показує високі результати. Цього разу норматив МСМК (майстер спорту міжнародного класу – ред) перевиконав на 15 кг і виконав жим за підсумками змагань у 760 кг. Став абсолютним чемпіоном серед професіоналів

Йог овихованці брали участь в чемпіонаті по пауерліфтингу як аматори. Олександр сам запропонував спробувати свої сили.

Прийшли до мене на персональні тренування. Побачив, що показують хороші результати та запропонував взяти участь в чемпіонаті. Займаються в спортзалі більше року“, – говорить тренер.

Загалом 30-річний Олександр 16 років у спорті. Почалося все з “Козацьких забав”, потім був бодібілдинг, пауерліфтинг. Деякий час через травму Олександр відійшов від змагань, та знову повернувся і ставить перед собою нові цілі та виклики.

Важка парця в залі, відновлення сил, режим дня, правильне харчування та сон – обов’язкові правила життя. Тренуватися достатньо тричі на тиждень, але постійно. Активна підготовка до змагань починається за 4 місяці. Потрібно “просушитися”, скинути вагу, робити інтесивні силові тренування.

Класно бути сильним. Для чоловіка так і має бути. Для дівчини – також, і це певний виклик для самої себе, не кожен зможе“, – ділиться тренер.

Показавши високі результати, учасники Всеукраїнського Чемпіонату з пауерліфтингу з Нововолинська отримали право виступати на Чемпіонаті світу. Вже в травні готуються знову їхати на змагання.

Результати, які показали нововолинські спортсмени на чемпіонаті, можна подивитися на офіційному сайті.




коментарів: 5
  1. О супер молодці!
    Якраз треба піаніно знести з четвертого поверху…
    Знаю до кого звертатися)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер