<

Нововолинський дитсадок №7 відзначає 29-річчя: показали ретро фотографії з відкриття

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 1.09.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ коментарі 3

1-го вересня 1991 року заклад дошкільної освіти №7 «Кобзарик» вперше відчинив свої двері для малечі.

Про це розповіли на сторінці дитсадка у фейсбуці.

“Сьогодні, як і 29 років тому, дошкільний навчальний заклад з радістю вперше прийняв найменших новачків і після довготривалої перерви повернулися любі старші дошкільнята.

Багатьох з них привели в садок наші випускники, які вже стали мамами й татами. Відбулася зустріч поколінь через чверть століття. Непомітно промайнули ці роки, а колектив закладу залишився майже незмінним. З тією ж наснагою та любов’ю зустрічає він діток. Поряд з ними переймає досвід молоде покоління вихователів. Таке вже наше покликання: приймати малюків, а через чотири роки проводжати їх, уже змужнілих і готових до шкільного життя”, – йдеться в дописі.




коментарів: 3
  1. Бачу себе малого на фото))). На жаль пiсля 1991р не вiдкрилось жодного садочка в Нововолинську…

  2. Депутат,а ти не бачиш хто був при владі ???Звичайно САПОЖНІКОВ,він половину садочків продав.Візьмем для прикладу Володимир,всі садочки працюють,немає ніякої черги.Тепер візьмем Нововолинськ,дитина ще не народилась а вже треба ставати на чергу.

  3. Боже, яка ностальгія!Мій улюблений садочок)Стільки років минуло а здається, що вчора ще були такими ж як на цих світлинах…Я ходила в “Кобзарик” з 1995-1998р.,Гр.”Лелеченька”,”Віночок”,” Вербиченька” а ще дуже подобались кімната інтер’єру украінськоі світлиці, улюблені казочки по п’ятницях, зарядка у спортивному залі під”вініли” та багато чого,що ніколи не забудеться!Наталя Микалаівна та Ольга Володимирівна Ви- найкращі! Дякую Вам за яскраві дні дитинства в садочку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер