<

Нововолинським шахтарям виплатили заборгованість в 49 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:34 | 14.11.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 6

По обіді 14-го листопада усі шахтарі ДП «Волиньвугілля» отримали зароблені за кілька місяців кошти, загальна сума яких складає 49 мільйонів гривень.

13-го листопада у Міністерстві енергетики та захисту довкілля анонсували виплату заборгованості.

“Погодили 1 мільярд на виплату заборгованості перед шахтарями. Всі кошти для розрахунків будуть на казначейських рахунках вже сьогодні”, – повідомляв Урядовий портал.

Як розповів т.в.о. генерального директора Волиньвугілля Володимир Юрків, за липень-вересень і близько 19% жовтня усі отримали заробітну плату. Гроші почали надходити на картки шахтарям о 5-й ранку 14-го листопада і до обіду всі отримали зароблене.

“Працювали до пізньої ночі, заповнювали бланки та розподіляли кошти за кожен місяць, взаємодіючи з Нацбанком, щоб у найшвидші терміни надійшли гроші. Така система була по всій Україні. 49 мільйонів гривень заборгованості по Волиньвугіллю виплатили”, – зазначив Юрків.

Нагадаємо, 31-го жовтня Верховна Рада ухвалила проєкт закону № 2283 про внесення змін до держбюджету на 2019 рік щодо додаткового фінансування на погашення заборгованості перед шахтарями.




коментарів: 6

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок