<

Нововолинські спортсмени стали бронзовими призерами Чемпіонату України з гандболу сезону 2019-2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:13 | 1.08.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ Коментарі відсутні

Нововолинські гандболісти стали бронзовими призерами Чемпіонату України з гандболу сезону 2019-2020 років. Юних спортсменів привітали та подякували за високі досягнення.  

Вони вже шостий рік займаються у команді під керівництвом досвідченого наставника Володимира Хомюка. Завдяки наполегливій праці та професіоналізму тренера протягом трьох років юні спортсмени є учасниками Чемпіонату України з гандболу, – йдеться на сайті міської ради.

За результатами сезону 2019-2020 років нововолинці зіграли шість ігор, за підсумками яких отримали 4 перемоги і серед 12 команд вибороли почесне третє місце.

Тренери-викладачі відділення гандболу ДЮСШ Володимир Хомюк та Олександр Цап, а також юнаки гандбольної команди отримали медалі, дипломи та сувенірну продукцію про Нововолинськ.

Володимир Хомюк із вдячністю згадує свого колегу, заслуженого тренера України Анатолія Корнієвського, який два роки тому відійшов у вічність. А нині цей вид спорту Володимир Миколайович продовжує розвивати ще із двома тренерами-викладачами ДЮСШ, у якій гандболом займається понад 140 учнів. Тішаться тим, що сьогодні три вихованці успішно виступають за національні молодіжні збірні України. Чотири юнаки з команди грають за юнацьку збірну України з пляжного гандболу і готуються до Чемпіону Європи.

Тренер вірить у свою команду.

“Вони бійці. І не зупиняються на півдороги. Тож попереду нові перемоги”, – підкреслив Володимир Хомюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок