<

Нововолинські танцюристи та вокалісти привезли нагороди з фестивалю у Львові

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:08 | 15.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

10-12 січня у Львові в Центрі творчості для дітей та юнацтва Галичини відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Різдвяні канікули», у якому взяли участь вихованці нововолинських танцювальних та вокальних колективів та здобули гран-прі і призові місця.

У фестивалі цього року взяли участь понад 100 творчих колективів та окремих виконавців із різних областей України, – повідомили на сторінці Нововолинського палацу культури у фейсбук.

Зокрема, міський палац культури представили молодша та старша групи зразкового аматорського танцювального колективу «Флекс» (керівник Олена Галичук).

Журі у складі відомих діячів мистецтва, достойно оцінило виступи наших танцюристів. Колектив отримав два дипломи і став лауреатами ІІ премії фестивалю-конкурсу.

Найвищу нагороду – гран-прі отримав зразковий ансамбль народного танцю «Щасливе дитинство» Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості, керівником якого є Ілона Грицевич.

На сторінці фейсбук Олена Хомюк опублікувала світлини.

Також відео з переможними виступами вихованців зразкового ансамблю «Паросток» опублікувала керівник Нововолинського центру дитячої та юнацької творчості Наталія Сидоренко.

“Виходьте, панянки”, Юліана Сімонова, 1-ше місце

“Проліски”, Тетяна Лазаренко та Саша Ревич. 2-ге місце. Сценічні рухи підготувала Dana Romashevska

“України краса “, Виступ на фестивалі. 2-ге місце.

Гойя”, Вікторія Левонтюк, 3-тє місце.

“Україно моя”, Голюк Ельвіна. 3-тє місце

Перемоги фестивалю також привезли вокалісти Віталіна Спічак – 1місце, Людмила Мужилко – 2 місце, Анна Якобчук – 2 місце, Юліана Шевчук -3 місце, Ангеліна Боярин -3 місце, керівник Бортнічук Світлана Степанівна.

На фото – золота призерка Віталіна Спічак.

Фото із танцю, що здобув гран-прі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер