<

Нововолинські перевізники хочуть припинити рейси маршруток через збитковість

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 18.03.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ коментарів 6

У Нововолинську перевізники хочуть повністю припинити курсування громадського транспорту містом. 18-го березня у місткій раді відбулася нарада з цього питання.

Перевізники направили відповідне звернення, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Підприємці кажуть, що працюють собі у збиток, адже пасажирів зараз обмаль і возити по 10 людей, відповідно до вимог карантину, – економічно не вигідно. До того ж працювати відмовляються і водії, адже маршрутки – це один із найбільших осередків розповсюдження коронавірусу. Тому вони бояться за своє здоров’я.

Нараду провів перший заступник міського голови Андрій Сторонський. Він зауважив, що зараз надзвичайного стану в місті немає. Лише він зобов’язує припинити міське перевезення. Тому закликав перевізників працювати у звичному режимі, однак з обмеженою кількістю пасажирів – не більше 10.

Зараз це питання ще вирішується. Однак, ймовірно, 19-го березня рух маршруток таки припинять, пише видання.

Нагадаємо, Волинська ОДА на період карантину закриває приміський маршрут №284 «Нововолинськ – Благодатне».




коментарів: 6
  1. Заберіть тендер у тих хто відмовляється працювати. Дайте тим хто хоче працювати. Якщо люди не зможуть добиратися до роботи то це будуть масштабні збитки для міста та країни. Економіка рухне.

  2. А як маршрутка тріщить по швах в базарний день то норма. Вам збитково стало. А губа не трісне. В тих маршрутах хочеш по рейсі б мили. Могли б попрати чехли на сидіння. А то засмальцовані і смердючі. Ви хочете більше грошей то вклажайте в сервіс для пасажирів, а то інколи відчуття що ти не в маршруті, а в хліві

  3. Ми б їздили, але обмеження 10 осіб, це навіть на паливо не вистачить, бо ще з тих пасажирів хто в автобусі 2-3 пільговики. Якби обмеження 20 осіб, то ще можна їздити.

  4. Таких перевізників як в нашому місті може й не бути, непунктуальні, брехливі, жахливий сервіс, їздять коли їм потрібно. На роботу чи в школу проблема доїхати вчасно, хто радить йти пішки, то хай спробує начепити «портфельчик» і пройдеться раненько швиденько.
    Правда, є кілька чемних водіїв, приємний вийняток…

    • Який портфельчик?! По всьому світу карантин. Чи можливо ви відправляєте свою дитину прогулятися з портфельчиком? – щоб не відвикала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа