<

Нововолинські лікарі просять про фінансову допомогу для придбання захисного одягу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:07 | 4.04.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
16
/ коментарів 14

Лікарі анестезіологи та реаніматологи, які працюють у Нововолинській центральній міській лікарні, звертаються за фінансовою допомогою. Для медперсоналу необхідно придбати більше 100 комплектів одноразового захисного одягу.

Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці лікар-анестезіолог НЦМЛ Алла Шелестовська.

“До уваги небайдужих громадян, підприємців, людей, які хочуть не захворіти на COVID-19 і вижити у разі такого нещастя.

Ми лікарі анестезіологи/реаніматологи НЦМЛ безпосередньо стоїмо на захисті вашого здоров’я і життя, але для того, щоб ефективно працювати і надавати вам необхідну допомогу, ми повинні бути максимально захищеними.

Чим довше не інфікується медперсонал, тим більшій кількості хворих ми зможемо допомогти! Ваше здоров’я- прямо пропорційне нашому захисту.

Є деякі придбані засоби, але цього абсолютно не достатньо. Для команди медперсоналу відділення реанімації потрібно 24 комплекти захисного одягу на добу. Найкращий захист- це одноразові комбінезони (фото доступних нижче). Для відділення реанімації потрібно придбати 100 і більше таких комбінезонів, вартість одного 357 гривень.

Тому оголошуємо збір коштів для купівлі засобів індивідуального захисту, а саме одноразових комбінезонів, в короткий термін”, – йдеться у дописі.

Лікар написала, що обов’язково буде звіт та подякувала за допомогу.

“Звіт обов’язковий! Максимальний репост! Всім здоров’я і величезне дякую”, – зазначила Алла.

Станом на 5-те квітня зібрано 38 710 гривень. Це 108 комбінезонів для відділення реанімації Нововолинської центральної міської лікарні.

Усі, хто мають змогу фінансово допомогти нововолинським лікарям, можуть переказати кошти на карту ПриватБанку:

4149 4393 0073 4914 Алла Шелестовська.




коментарів: 14
  1. Який на фіг захисний одяг ? Треба в першу чергу ямковий ремонт по місту асфальтом поробити, бордюри поміняти.

    • біля школи 6, що на 6 м-оні вже зробив підготовку Коптюк по бетону зверху з неділі буде класти асфальт. хлопці кажуть вказівка мера. призедент сказав всі гроші повині йти на медицину, посилив карантин, а тут таке? Де новий нач. поліції, чому не штрафують керівника, чому робочі не сидять дома? в пятницю куча людей нагнав, спішать освоїти (вкрасти) кошти як зроблять асфальт скину фото.

  2. Мер, що скаже? Немає грошей? Гаврилюк за півтора мільони собі улюбленому, люксоау нову автівку придбав на тижні. Це вже нагадує Содом і Гомору

  3. А де гроші які перерахували посадовці з міськвиконкому?
    Де кошти які підприємці і підприємства перерахували на рахунок?
    Знову все покрали??

    • Кошти в лікарні є, але купити за них практично не можливо.По- перше медичні вироби та інші засоби які закупляє лікарня мають бути сертифіковані, по- друге при закупівлі по перерахунку купляєш” кота в мішку” , обіцяють одне, а отримати можна зовсім інше, і відповідальності на продавцеві нуль, по-третє ціни на медичні товари злетіли в рази, що всі побачили на масках і антисептиках, а за бюджетні гроші можна купувати лише по цінах, що не перевищують зареєстровані.

  4. Наші чинуші здохнуть по Бальзаку: лежачи на комодах, набитих золотом, але ні собі ні іншим не допоможуть.

    Як мозок може бути настільки перевернутим і менталітет настільки залізо-бетонним, шоб ані трошки не помінятись?

  5. Цалафан захисний – це життя та здоров’я лікарів. Відповідно життя та здоров’я пацієнтів і всіх робітників, які обслуговують. Бордюри – це виведення коштів з міського бюджету, могли би почекати до кращих часів. Тим більше мер з ТТІ закликає сидіти всіх дома. Ну й новий нач. поліції міг би оштафувати керівників, яких гонять робітників на вкладання асфальту, порушуючи всі укази та постанови. Кому потрібен асфальт який мають покласти натротуарі з бетону біля школи №6 на 6 м-оні, чи по вулиці Мічуріна.

    • Друже!тримай руку на пульсі!
      Поки ти сам про себе не подбаєш ніхто про тебе не буде дбати!
      ….тим більше Нововолинські лікарі!
      Вони і так себе коронували”і завжди в темі всіляких благодійних внесків собі до кишені!)

  6. Додам. Медсестри і санітарки — ось кого потрібно забезпечити. Ось хто тягне всю роботу і буде ризикувати найбільше. А їздять вони на роботу на роверах чи маршрутках. Може ще адміністрацію забезпечити??

  7. Асфальт і бордюри вони хочуть… А жити вам не треба?
    В місті нема стільки медперсоналу, щоб без костюмів біля вас “мудрих” ходити.

  8. До речі, у США медперсоналу категорично заборонено мати довгі нігті, так як вони дуже часто пошкоджують тонкі захисні рукавички що може стати причиною зараження персоналу чи пацієнтів! А у нас?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер