<

Нововолинська громада отримала Європейську енергетичну відзнаку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:27 | 4.02.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

2-го лютого Нововолинська громада отримала Європейську енергетичну відзнаку від Команди Асоціації «Енергоефективні міста України».

Про це йдеться на сайті міста.

Європейська енергетична відзнака – це система управління, яка підтримує місцеві органи влади у впровадженні підходів міждисциплінарного планування та ефективних заходів енергетичної та кліматичної політики.

“Європейська енергетична відзнака дасть нам можливість зробити систематичний аудит міста у галузі енергоефективності, а також створити постійну робочу групу, котра працюватиме над реалізацією зниження енергоспоживання та викидів вуглекислого газу за рахунок збільшення енергоефективності та використання поновлених джерел енергії”, – розповіла заступниця міського голови Юлія Лефтер.

За словами Юлії Олександрівни, участь в ЄЕВ вважається цінним підтвердженням проактивної енергетичної політики, а також визнанням якості управління містом, що в свою чергу є важливим для міжнародних донорів та потенційних інвесторів.

Вже 9 лютого завідувачка сектору з питань залучення інвестицій, реалізації проєктів та грантів відділу економіки виконавчого комітету Нововолинської міської ради Вероніка Сєргеєва зустрінеться із представниками Асоціації «Енергоефективні міста України» та почне роботу з реалізації проєкту.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця