<

Нововолинськ: Жінку неподалік міськради вкусив пес, мешканці міста знову дискутують про зграї бездомних собак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 27.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
34
/ коментар 31

Мешканці Нововолинська почали знову активно вести дискусії з приводу зграй бездомних собак у місті, у фейсбук діляться фотографіями. А 26-го лютого чоловік у соцмережу виклав відео, в якому йдеться про те, що собака укусила жінку.

“Біля колишнього ресторану “Коператор” бродячий пес покусав жінку”, – йдеться у публікації Петра Мазурка в групі “Нововолинськ інфо“.

https://www.facebook.com/100014448337720/videos/522282531596687/

Користувачі почали писати коментарі. Пропонуємо ознайомитися з деякими думками мешканців міста.

Андрей Рязанов: “Це не бродячи собаки,а “хозяйскі”. Будинок що на куту , вони там живуть. Вони завжди випригують за паркана і намагаються когось вкусити”.

Natalia Litkovets: “Я не маю нічого проти собачок, дуже їх люблю, але у всьому має бути порядок і місце. Діти важливіші та дорожчі за собачок.Питання треба вирішувати цивілізовано без насильства.

Тетяна Баранюк: “В місті стільки заможних людей можна побудувати притулок для тварин , я думаю світ не без добрих людей і спільними зусиллями підтримували, але в цьому має допомогти наша міська влада а можна тільки дохідний для себе бізнес розбудовує”.

Ірина Рудик: “Доречі сьогодні ми з донею волесипедиком тудою проїжджали і я обурливо думала про тих собак, які там бігали навколо пари стареньких бабусьок і гавкали… Це страшно… Треба щось робити”.

Льоля Куницька: “Це вже взагалі всі межі переходить….В нашому районі також дуже багато собак бігає,а в мене теж маленькі діти що страшно і ходити,біля тих псів бо не знаєш що від них очікувати!!! Потрібно говорити власникам тих собак а ні то рострілювати і будуть знати як на другий раз своїх псів скажених випускати на самовигул!!!!Я собак теж люблю,але це вже перебільшує”.

Olga Soloviova: “Не треба було,там тій бабці ходити.То й не покусала б.А ще певно йшла,і руками розмахувала!І взагалі,сидіть вдома,і не провокуйте тих нещасних собак!!!!Ой, ледь не забула, собачки кусають, бо чують інтуїтивно погану людину! Шах і мат зоозахисники!!!”.

Liliya Shavarska: “Та скількох людей ще мають покусати ті собаки,щоб міська влада почала вже приймати якісь міри??!!може їхніх дітей онуків чи їх самих,тоді задумаються??а люди що сміття? Одну сьогодні покусали другу вчора,а завтра не дай Бог нападе зграя і що тоді??хто буде відповідальний???”.

Алла Лєпіна: “А на мою думку, страшніші люди! Собака перша не нападе, всього відео нема, що там та жінка робила, що собака атакувала. Приручають, одомашнюють, а потім викидають, як сміття на вулицю!!!Всі хочуть жити!!!”

Того ж дня у групі з’явилося ще два дописи про бродячих собак.

У відео жінка каже, що не може потрапити у під’їзд

У коментарях до публікацій думки людей розділяються. Та об’єднати їх можна одною тезою: потрібно щось робити з бездомними собаками.

Natali Romashkina: “Це велика проблема!!! Треба вимагати від міськвиконкому та вукг виконання їх обов’язків! Слідкувати куди ідуть наші кошти!!! І розвивати культуру поведінки із тваринами!!”.

Сергій Ісаєв: “Потрібно лише забрати суку, за якою всі інші собаки бігають…Це ж набагато легше, чим всіх зразу стріляти чи ловити…Вони самі без сучки розбіжаться”.

Оксана Грищук: “Мені сьогодні на 15 мікр.дитину злякала собака.Наскочила на неї. Мала дуже злякалася,почала кричати. Та це просто нашествіє собаче. Я б їх вистрілювала”.

Танюша Кашпер: “Це поки не стане не дай Бог летального випадку ,то наші можновладці навіть дупи не піднімуть щось робити,ну як так можна 21 століття на дворі!!!!!”.

Олечка Веремчук-Половець у коментарях зазначила, що написала пост не для того, щоб сварилися, а хотіла попередити мешканців.

“Особливо батьків, чиї діти ходять зі школи самі, бо все відбувалося біля 6 -ї школи. Це було о 15:30. Ще хотіла звернути увагу на цей пост нашу міську владу можливо вони щось почнуть думати”, – пише жінка. 

https://www.facebook.com/100008025313745/videos/2326255057651982/




коментарів: 31
  1. Знаю пару отморожених любителів собак які живуть на 15 м-н .Вони самі обходять стороною ті зграі собак ,ліплять дурня ніби то вони не знайомі зі своюми олюбленцями але в коментарях пишуть які нещасні ті собачки і що іх треба любити.І ніхто з тих любителів собак непошкодую покусену собаками людину

  2. На що чекаємо, люди? На черговий напад зграї диких псів на жінок та дітей?

  3. У відео видно як тих два мужчини проходячих повз дівчину,допомагали ій вибратись від тоі зграі собак .

  4. Я випадково побувала у вайбері групи Любителі безпритульних собачок.Скажу це жах,вони хворі на голову в них одне як допомогти собакам .В них не має жалю до покусених людей бо в них люди вороги іхнім собакам.

    • Влада мабуть чекає на трагедію, коли ті собаки роздеруть на смерть(Боже збав!) дитину чи літню людину в центрі міста. Яка там стерилизація? Треба рішучі дії влади звради усунення собачої загрози мешканцям!

  5. у нас як? Поки грім не загримить -мужик не перехреститься. Значить далі буде. . Певно потрібні жертви щоб хтось щось почав робити.

  6. люди про що ви? тут люди нікому не потрібні, а ви про собак) Дійде до того що в місто без шокера чи відлякувача буде виходити просто неможливо, ось тоді хіба що хтось із бравих підприємців що при владі відкриють новий магазинчик де ті антисобачні прилади з величезним успіхом буде реалізовувати)) все просто

  7. Молодець ти Віка що наважилась зафільмувати ці страхи собочьоі зграі.Може це відео вплине на когось з влади як ти сама перенесла той страх,може щось почнуть робити з тими собаками.

  8. Люди, ви ненормальні, бо шукаєте ворога там, де його нема. Винні в тому всьому собачому бардаку наші-ваші чиновники в міськраді, бо прогулюють кошти, які виділені на стерилізацію і відлов собак!! Ото їх треба ганити, а не зоозахисників, кяі за свої кошти лікують і прилаштовують в родини бездомних псів і стерилізують, щоб не плодилися!!
    Логіка – в Ж**у, давайте засрем тих, хто хоч якось старається зменшити кількість собак на вулицях. Зато промовчимо тим, хто розкрадає кошти, вділені для реального усунення проблеми. Придурки блін

  9. Знищити всіх бродячих сабак до єдиного, і захистникам добрячих звіздюлей дати.бо це вже якийсь жах.!!!

    • Які ви разом з тим сергієм неадекватні…..
      Я от собакбездомних прилаштовую, дікую і стерилізую, то мене знищити?
      Ну ок, приходьте, пр-т Дружби, 23, чекаю

      • От зв таких адекватних як ви тепер ваші підліковані тварюки кидаються на людей. До речі я люблю тварин ,але всьому є своя межа.скажіть по кусаній людині що ця потвора зробила добе що покусала напевно неадекватну людину.

  10. То не бездомна собака, та мерзота і мою маму вкусила. Недовго їй жити залишилось, шкода,що хазяїв неможна траванути

  11. Яж казала що ці хворі на голову Любителі собак безпритульних будуть горланити на весь рот .Одна така Іра вже проявляє себе .Ще скоро по теліку будуть іі показувати.Я ще раз всім кажу це жах про що вони між собою обговорюють.Іх нічого не цікавить тільки іхні собаки.Добрі люди готовтесь приймати удари від тих собачніків

  12. Якби менше наша влада приватизовувала гроші-то б і у нашому місті були притулки для собак,іне бігали вони зграями і нікого не кусали,А зоозахисників треба шанувати,вони своїми силами собак лікують та стерилізують,!!!!

  13. Люди схаменіться! Що ви таке пишете! Дурниці всі ваші розмови! Треба брати приклад з Польщі- тут собаки зчеплені,мають паспорт і мають чіп. Вразі якщо собака втікала чи ви її відпустили(як у наших селах часто буває,мовляв нехай погуляє) і наробила шкоди – власнику загрожує адміністративне покарання (штраф)

  14. Я також люблю тварин, але, коли наближається зграя “собачого весілля”, любов вмить зникає. У мене є питання: що вони їдять? Це завдяки зоозахисникам собаки так плодяться, бо вони їх годують. В іншому випадку, вони б здохли з голоду. Перестаньте їх годувати і вони виздихають. Це ж гуманніше, правда, зоозахисники, ніж приспати собачку. А притулок, як на мене, – того небуде ніколи, нажаль. Люди кінці з кінцями зводять, а ті хто може посприяти – їм наср..ти

  15. Шановні мешканці міста, повідомляємо Вам, що між ВУКГ та ГО «Порятунок чотирилапих» і КП «Ласка» були укладені договори на виконання робіт з відлову та подальшої стерилізації безпритульних тварин, згідно яких у 2018 році відловлено та простерилізовано 250 тварин, а у 2019 році вже було здійснено три виїзди та відловлено 54 тварини. Проте, кількість безпритульних тварин зростає, про свідчить збільшення кількості звернень громадян до нашого підприємства та гостре обговорення цієї проблеми у соціальних мережах. Чому на вулицях міста з’являються безпритульні тварини – питання залишається відкритим…

  16. довбані зоозахисники – проїдьтеся велосипедом по дорозі автостанція – перша шахта о 6-7 годині ранку.там суцільна промзона і на кожній 2-3 собаки.рідко в який день немає нападу.за ноги хапають.мужики то ще мають “засоби захисту” а на роботу їздять і жінки і дівчата .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер