<

Нововолинськ закупив 75 експрес-тестів на COVID-19 українського виробництва, бо в китайських дуже висока похибка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 22.04.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Нововолинськ придбав 75 експрес-тестів українського виробника.

Про це 21-го квітня повідомили на офіційному сайті Нововолинської міської ради.

“Закупили 75 експрес-тестів українського виробництва, бо в китайських дуже висока похибка”, – на сайті Нововолинськ.com.ua пишуть деталі про придбані тести.

Зі слів мера Нововолинська, спалах коронавірусу зафіксований в місті тому, що тут зроблено найбільшу кількість ПЛР-тестів, в порівнянні з іншими містами.

“Виявилося, що експрес-тести неефективні й у їх результатах – дуже велика похибка. І саме тому вирішили усім контактним нововолинцям, навіть за відсутності у них відповідних симптомів, робити ПЛР-тести, які є більш точними”.

У Нововолинську зроблено більше 150 ПЛР-тестів.

Нагадаємо, за дві останні доби, станом на ранок 22-го квітня у Нововолинську не зафіксовано нових випадків коронавірусу. Загальна кількість таких випадків – 40, серед яких 4 – з Іваничівського району.

Читайте також: “Нововолинськ отримав 27 негативних результатів ПЛР-тестувань на коронавірус, зокрема – працівників реанімації та інфекційного відділення НЦМЛ”.




коментарів: 5
  1. Експрес тести актуальні коли людина якраз в розпалі носіння збудника чи хвороби на 5-7 день після зараження. Коли ще тільки починає хворіти, то експрес тести будуть негативні. Бо експрес тести показують наявність вироблених антитіл до хвороби, а перші дні антитіла не виробляються. А плр аналіз показує наяність днк клітин самого віруса, допоки людина хворіє або є носієм без видимих ознак плр аналіз це покаже

  2. А можна купити десь одного головного лікаря, який би нормально розпорядився грошима, яке місто виділило?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер