<

Нововолинка стала учасником проекту “Вчителі англійської мови – агенти змін”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 29.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Учитель англійської мови Нововолинської гімназії Зоя Ступчик серед 19 учасників навчальної програми проекту “Вчителі англійської мови – агенти змін”  від Волинської області.

Реалізовується проект за підтримки Британської Ради в Україні та громадської організації GoGlobal у рамках проголошення Президентом України Петром Порошенком 2016-го Роком англійської мови в Україні та проведення національної кампанії “Україна Speaking”, – повідомляє сайт міськради.

Волині пощастило стати учасницею цього пілотного проекту разом із Вінницькою, Дніпропетровською, Львівською, Черкаською, Чернівецькою та Херсонською областями, а також Києвом. Відтак, 19 із 60 вчителів англійської мови нашого краю були відібрані за критеріями Британської Ради.

21 лютого волинські учасники проекту приступили до навчання, що проходить на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти і триватиме впродовж тижня. За цей час визначать найкращих кандидатів для участі в тренінгу для тренерів, що відбудеться у серпні 2016 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер