<

Нововолинець в Іспанії активно допомагає нашим бійцям АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:30 | 22.07.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Українці, які виїхали із України за кордон, допомагають учасникам антитерористичної операції. Організація іспанських волонтерів “Армія SOS” надає українським бійцям усе те необхідне, чого вони перш за все потребують: одяг, їжа та засоби особистої гігієни. 

Громадський рух “Самооборона Нововолинська” займається допомогою для військових в АТО. Завдяки мережі-Інтернет учасники організації розповідали про себе та свою діяльність. “Ми розмістили інформацію про те, що хлопцям в АТО потрібна допомога на усіх соцмережах. Люди почали перераховувати кошти. Ось тоді Віталій Титаренко, який співпрацює із нашою організіцією вирішив допомогти нашим бійцям із “АЗОВу”,- розповів керівник “Самооборони Нововолинська” Володимир Шаповал.

Віталій Титаренко – уродженець Нововолинська, зараз працює та живе в Іспанії. Завдяки оголошенню у соцмережі Фейсбук зв’язався із Володимиром Шаповалом та запропонував допомогу. У Іспанії Віталій бере активну участь у організації Армія SOS.

Володимир Шаповал розповів, що “було дуже приємно, що хлопці із України, які зараз знаходяться у Іспанії простягнули руку допомоги нам та нашим військовим.”

“Армія SOS MURCIA” це волонтерська організація до якої входять українці що проживають у Іспанії в регіоні Мурсія. Організація була створена стихійно, на одному з мітингів, що проводилися українцями в Мурсії в знак протесту проти агресії путінської Росії.

За час волонтерської діяльності українськими волонтерами в Іспанії було відправлено сотні ящиків з допомогою на першу лінію фронту для добровольців. Вони відправляли термобілизну, нижню білизну, куртки, светри, форму, взуття, медикаменти, цитрусові. “Армія SOS” започаткувала пошиття білих маскувальних костюмів, які розробили і виготовили власними руками. Під час зимового періоду було відправлено 325 таких костюмів.

“Армією SOS Мурсія” було закуплено чотири позашляховики які зараз працюють на передній лінії фронту. Також організація допомогла купити і відправити в Україну інших два позашляховики, профінансованих “Армією SOS Канади”. Вся допомога йде на першу лінію фронту для добровольчих батальйонів.

Допомога іспанських волонтерів доходить до наших воїнів через Армію SOS Київ, яка працює під керівництвом Юрія Касьянова. Також вони неодноразово відсилали допомогу на Львівський військовий госпіталь.

10
36
“Армія SOS Murcia España” відправила чергове авто для АТО
19
Українські волонтери з Іспанії готують передачі в зону АТО




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер