<

Нововолинець став призером Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:37 | 25.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

З 18 по 20 вересня у місті Ужгород пройшов фінал сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу», яка щороку організовується Фондом соціального страхування України. Мешканець шахтарського міста Віктор Коваленко на змаганнях завоював в особистому заліку перше місце у дартсі (у положенні сидячи).

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив керівник ЦФЗН «Спорт для всіх» Валентин Бортнічук.

У фінальних змаганнях взяли участь 272 спортсмени-аматори, які отримали травми внаслідок нещасних випадків під час виконання службових обов’язків. Під час фіналу VII Всеукраїнської спартакіади учасники виборювали перемогу у шести видах спорту: армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс і шахи.

У складі збірної команди Волині на цих змаганнях брали участь шестеро нововолинців. Мешканець міста Віктор Коваленко завоював в особистому заліку перше місце у дартсі (у положенні сидячи). За це він був нагороджений грамотою, медаллю та іменним годинником.

Окрім цього у командному заліку разом з Любою Кравчук у цьому ж виді програми Віктор Ковіаленко посів третє призове місце.




один коментар
  1. Спілка шахтарів інвалідів праці Волині Вітає наших переможців спартекіади “Сила духу” та наша команда Волині зайняла 6 серед учасників 25 областей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа