<

Нововолинець порушив домашній арешт та вкрав велосипед з під’їзду будинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:34 | 17.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарі 3

16-го червня зі сходової клітки будинку в Нововолинську вкрали велосипед. Злодія оперативно встановили.

До Нововолинського відділення поліції звернулася жінка, на місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група поліції, – повідомляють на офіційній сторінці відділення в фейсбуці.

Під час нічного патрулювання вулицями міста Нововолинська поліцейські сектору реагування патрульної поліції помітили велосипед, який підпадав під ознаки викраденого та зупинили громадянина, який їхав на ньому.

Перевіривши номер рами встановили, що даний велосипед належить заявниці та виявили порушення домашнього арешту, так як чоловік, який їхав на ньому має перебувати з 21:00 до 08:00 вдома та не покидати місце проживання.

Велосипед вилучено. Поводяться необхідні слідчі дії.
Поліцейські повідомили слідчого, суд та прокуратуру про порушення умов домашнього арешту нововолинцем. У подальшому буде вирішено питання щодо переобрання 34-річному чоловікові запобіжного заходу на більш суворе у вигляді тримання під вартою, адже порушує домашній арешт він уже не вперше.

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян з проханням не полишати свій двоколісний транспорт без належного нагляду, оснастити його на випадок зупинки так званим «протиугінним» пристроєм, а самі велосипеди зберігати у надійному приміщенні




коментарів: 3
    • Я за!
      Тільки є пропозиція: перед тим як садити, зняти самé сідло, a залишити тільки трубу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер