<

Нововолинець “ПОПАВСЯ” на розповсюдженні порнографічної продукції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 20.01.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Тепер чоловіку загрожує п’яти років позбавлення волі.

Співробітники сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС України у Волинській області під час моніторингу Інтернету виявили на сторінці користувача в соціальній мережі контент, який містить ознаки порнографії. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, – повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області

У рамках розслідування кримінального провадження, провівши ряд необхідних оперативно-пошукових заходів, оперативники встановили особу, яка скоїла правопорушення. Любителем «полунички» виявився 31-річний житель Нововолинська.

Хлопцеві оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією порнографічної кіно- та відеопродукції, засобів її виготовлення і демонстрування. Триває досудове розслідування.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер