<

Нововолинець намагався зарізати таксиста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:07 | 15.11.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 7

14 листопада, до чергової частини Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення про розбійний напад на 43-річного водія таксі. Пригода сталася поблизу магазину на вулиці Центральній в селі Гряди Іваничівського району. На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що ввечері 14 листопада, близько 20 години, невідома особа, перебуваючи в салоні автомобіля «Audi», нанесла колото-різані поранення водієві й намагалася забрати в нього гроші. Зловмисник, зокрема, поранив громадянина в шию та порізав йому пальця на правій руці. Постраждалий чоловік повідомив про інцидент поліцію та звернувся за медичною допомогою в Нововолинську центральну міську лікарню, – повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«Поліцейські за добу встановили особу зловмисника. Ним виявися 27-річний житель міста Нововолинськ. Правоохоронці затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Нововолинського відділу поліції», – зазначив керівник Головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох до семи років. Вирішується питання про оголошення, затриманому громадянину, підозри в скоєнні інкримінованого йому злочину та обрання міри запобіжного заходу.

item-91-taksi01
item-57-taksi02
item-61-taksi03




коментарів: 7
  1. Б…ть…Хоч один вечірв цьому місті може закінчитися гарною новиною!!!!!!!!!! Як не ДТП То це!!!! Як не пограбування чи крадіжка! То наркомани, то шприци на майданчиках… То с…раний кронік димить, що людям дихати нема чім!!! Місто так і виерти може. Лишаться одні пенсіонери.!

  2. а те що злочинця зловили хлопци из гряд то ненаписали однако гарно наша полиция себе любить и де тут справедливисть

  3. Це сталося в селі Гряди біля магазину) і його наздогнали хлопці з села і викликали поліцію, а не знайшла поліція на протязі доби..
    у відео чомусь помилкові дані

  4. таксист привіз хлопця з Нововолинська в село.. при розрахунку той на нього напав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер