<

За низку крадіжок нововолинець сяде за ґрати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:41 | 18.09.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську чоловіка за серію крадіжок засудили до позбавлення волі на строк 4 роки та 4 місяці.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 16-го вересня, – передає Нововолинськ.com.

Безробітний нововолинець, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж, та ще й перебуває на обліку у лікаря-нарколога, хворіє на хронічний вірусний гепатит і туберкульоз, впродовж 2017-2018 років вчинив кілька крадіжок. Зокрема, з квартири своєї матері виніс кухонну техніку й інвентар, пральну машинку, через кілька місяців чавунну ванну, а опісля ще й газову плиту.

Ухвалою Нововолинського міського суду у Волинській області від 3 березня 2017 року крадію було встановлено адміністративний нагляд строком на один рік, із застосуванням обмежень у вигляді: заборони виходу з будинку з 22:00 по 06:00 годину, заборони перебування в місцях підприємств торгівлі і громадського харчування, а також заборони виїзду за межі адміністративного району без дозволу органів внутрішніх справ.

Однак, місцеві правоохоронці зафіксували, що чоловік порушував встановлене обмеження адміністративного нагляду. Зокрема, на кілька днів самовільно без повідомлення працівників поліції залишив місце проживання, поїхавши у село Радовичі Турійського району.

На цьому зловмисник не зупинився, а продовжив красти. З будинку свої матері виносив металолом, який пізніше здавав на скупку металобрухту. Виручені кошти витрачав на власні потреби. Окрім цього, через кілька днів чоловік відкрито викрав продукти харчування із магазину “Гранд Вест”, що знаходиться по вул. Шахтарській у Нововолинську.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину у інкримінованих йому злочинах визнав повністю, підтвердив час, місце та обставини, при яких він таємно викрав у потерпілих належне їм майно.

Суд призначив зловмиснику покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки та 4 місяці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа