<

Нововолинці у США організували благодійний концерт, кошти від якого відправили на допомогу Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 25.03.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
2486
/ коментарі 4

Уродженки Нововолинська Іванка Гузь, Катерина Рибак та їхні друзі організували благодійний концерт у США, де вдалося зібрати майже $40 тисяч.

Нагадаємо, Катерина співала у новому сезоні проєкту «Танці з зірками», що на каналі 1+1. Ще до війни вона з чоловіком переїхали до США, щоб там будувати свою кар’єру.

Катерина розповіла БУГу, що після військового вторгнення росії вони з друзями зібрали фінансову допомогу та передали в Україну. Але розуміли, що можуть більше, тож почали розповсюджувати інформацію в соціальних мережах, тоді вдалося зібрати близько $12 тисяч.

Згодом у Катерини з друзями виникла ідея організувати благодійний концерт з ярмарком. Там готували борщ, розмальовували футболки та плели браслети. Загалом вдалося зібрати $39 319, ці кошти вони перерахували на підтримку армії, переселенцям та діткам.

Також 19-го березня Катерина виступала на концерті, який організували в місті Санта-Кларіта штату Каліфорнія. На ньому були присутні мер міста, політики, волонтери та мешканці. Зібрані кошти під час концерту перерахували на підтримку України.

Дякуємо всім, хто допомагає у такий складний час. Дякуємо, що не залишаєтесь осторонь! У єдності сила!




коментарів: 4
  1. Дякуючи дівчатам багато наших воїнів отримають якісне спорядження, щоб бити москалів. Вони там роблять набагато більше для нашої армії, як деякі писаки, які і десятої долі не вклали в нашу перемогу над москалями. Кожен як може, так і допомагає! А в чому там заключається піар? Вони, напевно, не просили, щоб їх друкували в цьому виданні. І чим більше буде таких «коментаторів», тим в людей більше опускаються руки, і бажання щось робити для своєї країни не збільшується, а навпаки. СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер