<

Нововолинці боргують за теплопостачання 34 мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 13.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
668
/ коментарів 7

Станом на 1-ше липня борг споживачів Нововолинська за надані послуги опалення та підігріву води становить 34 мільйони гривень.

Про це інформують на фейсбук сторінці підприємство.

У дописі йдеться, що КП «Нововолинськтеплокомуненерго» уклало договір на постачання природного газу з Товариством з Обмеженою Відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» в якому передбачено попередню оплату вартості спожитого газу і відповідно штрафні санкції підприємству за порушення термінів здійснення оплати.

Відповідно від своєчасно проведених оплат споживачів за отримані послуги залежить початок і перебіг опалювального сезону та своєчасне і якісне надання послуг.

Працівниками КП «Нововолинськтеплокомуненерго» проводиться великий об’єм робіт для підготовки системи теплопостачання для роботи в опалювальний сезон.

“Підприємство закликає жителів міста відповідально віднестись до питання оплати за надані послуги аби опалювальний сезон розпочався вчасно і тривав безперебійно”.




коментарів: 7
  1. Для чого треба було прибуткові котельні, які фінансуються з міського бюджету ( лікарня, школи, садочки, поліція) передавати Коптюку? Тепер один жиріє, а Громада з боргом в 34 млн. І так кругом, за що не візьмись.

  2. так перестаньте нав’язувати свої непотрібні послуги . За це ніхто вам не заплатить

  3. Дайте людям можливість на автономне опалення переходити. а драконівські рахунки в платіжках нема за що оплачувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця