<

Нововолинські бійці АТО спростували інформацію директора шахти №1: військові копальню не охороняють

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:27 | 17.02.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
15
/ коментарів 10

Олександр Кондисюк, Голова спілки ветеранів АТО спростував інформацію директора шахти №1 “Нововолиньска” Андрія Пилипюка, яка була опублікована на сайті “БУГ” 16-го лютого “Шахту №1 “Нововолинська” контролюють ветерани АТО. Офіційна охорона копальні про це не знає”.

Бійцям АТО було відомо, що на копальні здійснюють розкрадання. Тому разом з депутатом Волинської облради Валерієм Курстаком лише запропонували допомогу, але надалі співпраці жодним чином не відбувалося (тобто військові копальню не контролюють).

Хоча, директор шахти №1 “Нововолинська” Андрій Пилипюк 16-го лютого розповів журналістам “БУГу”, що територію копальні все ж допомагають контролювати представники спілки ветеранів АТО.

Нагадаємо, що на території шахти №1 “Нововолинська” перебували сторонні особи у військовій формі, пред’являти відповідні документи охороні вони відмовилися. Також вони без пояснень займали кабінет у адміністративній будівлі даної копальні.

16-го лютого охоронник шахти №1 “Нововолинська” у цих сторонніх осіб знову попросив документи та пояснення того, на яких засадах вони перебувають на копальні. Відповідати охороннику відмовили, тому й він запропонував незнайомим покинути територію. Але вони цього не зробили, пояснили що також охороняють шахту. Але ж про це офіційну охорону ніхто не повідомляв.

Керівник шахти №1 “Нововолинська” Андрій Пилипюк Журналістам “БУГу” розповів:

“Уже більше місяця спілка ветеранів АТО, добровольчий батальйон контролюють копальню, так як навколо неї надто багато “шуму”. Вони хочуть побачити, що насправді відбувається на шахті. Поліція в курсі цієї справи. Представники спілки ветеранів АТО прийшли до мене разом з депутатом облради Велерієм Курстаком, подивилися документи та проявили ініціативу слідкувати за безпекою. Я це погодив, але зауважив, щоб вони не заважали роботі. Дозволено їм також перебувати у вільному кабінеті адміністративної будівлі, так як на вулиці холодно”

Наразі Валерій Курстак знаходиться на Сході, йому не зрозуміла ця ситуація.

Кондисюк повідомив, що охоронники шахти №1 “Нововолинська” до них зверталися, розповідали, що на копальні розкрадають майно. Двоє військових разом з Курстаком прибули на шахту, щоб запропонувати допомогу. Була тільки розмова, надалі представники спілки АТО жодного діла до шахти не мали. А якби співпрацювали, то був би договір.

Невідомі особи повідомляли, що перебувають на даному підприємстві з дозволу директора і мають всі повноваження, щодо безперешкодного пересування по території шахти №1 “Нововолинська”. Саме тому 6-го лютого голова профспілки “Захист праці” Володимир Власюк звернувся до керівника Андрія Пилипюка із офіційним запитом. Просив копії усіх дозвільних документів, згідно яких невідомі особи перебувають на території даного підприємства. Поцікавився, на яких підставах вони здійснюють охорону, а також чому їм виділено приміщення в адміністративній будівлі шахти.

Директор копальні Андрій Пилипюк відповідь Володимиру Власюку надіслав. Пояснив, що на шахті №1 “Нововолинська” охорону здійснює лише служба охорони, яка зобов’язана діяти в межах законодавства.

Про перебування невідомих осіб, що нібито здійснюють охорону об’єкта керівництву підприємства невідомо та про це службою охорони не доповідалось.

В свою чергу, підприємством жодних наказів чи розпоряджень щодо запровадження нової служби охорони та надання для цього додаткового приміщення не приймалось.

Отож, як зазначив Володимир Власюк директор копальні розповідає усім різні версії. Інтренет-видання “БУГ” слідкує з цією ситуацією.




коментарів: 10
  1. Всі крапки над І розтавлено! Спілка ветеранів спростовує всі брехливі коментарі директора. Ось тепер цікаво зясувати, щодо коментаря директора про факт проінформованості місцевої поліції про невідомих озброєних людей на шахті. Попередньо прогнозую, що це також брехня директора.

  2. Ми довго ще слухатимемо брехню цього Директора ? Як можна обіймати таку посаду і розповідати казки ?
    Коли він звинувачував шахтарів і охорону в крадіжках це ще було комедно !!
    Але з ветеранами АТО це вже не смішно !!!

  3. Уважно прочитала ці дві статті на БУГ і дивуюся,скільки вже можна брехати народу?Озброєні військові бігають по шахті,директор каже, що це атовці, а наші атовці це заперечують.Директор каже, що це атовці але ж офіційно на бумазі дає відповідь що нічого про них незнає.Приїзджає поліція і озброєні люди у військовій формі накивають п”ятами.Остаточно стає зрозуміло, що це не атовці а гастролери запрошені на темні справи директором.ЗАБРЕХАВСЯ ПО САМІ ВУХА!!!!!!!!!.

  4. Агов 1-ша шахта!!! Профспілки!!! У вас або *клепки* не хватає,або ви в одній *упряжці*.Є міліція і є міська влада.А ще є прокуратура і Луцьк,Київ….інтернет. А ще є урядова лінія № 1545.Дзвінки безкоштовні-ефективна.Тільки з думками зберіться,бо все це на цирк схоже.

      • Ну, звичайно,все не просто! Бо писати потрібно спочатку в інших місцях,а потім інформувати на БУЗі. Жіночко.

  5. Нова інформація і нова схема розкрадання, но вже вугілля. На шахту 1 привозять вагонами вугілля для потреб опалення тобто в котельню, бо свого не має. Так от припускаємо, що з подачі зам. дирек.-економіста-бухгалтера (вже всі заплуталися на якій він посаді) Володимира Кот..люка вчора викрали по сумнівних талонах три машини вугілля придназначеного для котельні. Як можна виписувати талони на шахті яка недобуває вугілля? Народ, ці злодії негрубують ні чим. Коли вже нарешті приструнять цих крадіїв.

  6. Агов Бужанка! Нещодавно на вашу шахту завезли біля двісті ГЕСОК з першої шахти за пів мільйона гривень. Питання в тому, що зівсіх гесок тільки біля сорока реально робочі, інші всі металолом. Зорін, шкура сепарська, ти що чудиш?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця