<

Новорічно-різдвяні свята близько: за яку ціну в Нововолинську можна придбати штучну ялинку та прикраси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 11.12.2020 / Нововолинськ, Таблоїд / , /
Перегляди
106
/ Коментарі відсутні

На календарі 11-те грудня, а це означає, що зовсім скоро – новорічно-різдвяні свята. Журналісти БУГу вирішили дізнатися, скільки коштують святкові ялинки в магазинах та на ринку Нововолинська, які прикраси та за яку ціну можна придбати.

Ми обійшли п’ять магазинів, два з яких – великі супермаркети, а також побували на ринку.

Епіцентр. Тут великий асортимент та різноманіття як іграшок, так і дерев.

Ціни теж – різні. Так, ялинки є дорожчі, а є й дешевші. Це залежить від величини і якості. Великі деревця, висота яких більше двох метрів, вартують від 1387 і до 5 тисяч гривень. Переважна більшість середніх ялинок, від метра до двох росту, коштує від 498 гривень до 2,5 тисяч. Маленьку ялинку, висотою до метра, можна купити від 289 гривень.

Прикраси можна вибрати простіші – бюджетного варіанту, і дорожчі, починаючи від 18 гривень за одну. Є й за 120 гривень і вище. Кульки на ялинку – різноманітної форми, величини та з різним оздобленням. Можна придбати іграшки і набором, ціна яких від 59 гривень.

Екстрабуд – є вибір ялинок, однак прикрас до неї – мало.

Ціни тут “не кусаються”. Наприклад, зелена, півтораметрова ялинка вартує 469 гривень, а біла – 548 гривень. Деревце, висотою 180 см, можна купити за 1980 гривень. Хоча тут є більш вишукані й оригінальні ялинки, ціна яких значно вища. Так, за засніжену сосну доведеться викласти 3685 чи 4120 гривень.

Прикраси на ялинку в Екстрабуді можна придбати як поштучно, так і набором. Якщо вам потрібно багато іграшок, то вигідніше брати набором – від 52 гривень за 6 штук. Однак, переважно вони усі однакові. А якщо вам більш до вподоби різноманіття, чи ви просто хочете оновити іграшковий запас, тоді варто купувати поштучно – від 14 гривень.

Грайлик. Тут вибір іграшок і ялинок не надто великий. Однак дещо гарненьке для прикрашання домівки до свят все ж можна придбати. Ціни на дерева тут від ста гривень. Це теж в залежності від величини і якості. Маленьку ялинку можна купити і до ста гривень. Півтораметрову – за 576 гривень. Є й вищі дерева, але вони дорожчі. Також тут є ялинки з напиленням і шишками – від 800 гривень і до 3190.

Поштучно іграшки можна купити за 3, 5, 10 гривень і дорожче. Набори, у яких 4, 6 чи 9 прикрас – від 35 гривень. Є у цьому магазині й оригінальні іграшки ручної роботи, але вони значно дорожчі. Хоча, при великій кількості покупок, продавці обіцяють зробити непогану знижку.

Копійочка і Аврора. У цих магазинах вибір новорічних дерев значно менший. Їх лише кілька і вони маленькі. Наприклад, метрова ялинка в Аврорі вартує 170 гривень, ще менша – 47 гривень. А ось іграшок тут вибір чималий і ціни значно дешевші, ніж у попередніх магазинах. Набори, кількістю 4-6 штук, можна купити від 14 гривень, великі, у яких 20 і більше прикрас, – за 24, 42, 37, 58 чи 84 гривень.

Центральний ринок. Тут теж можна придбати красиву ялинку і гарненькі прикраси на неї за досить помірними цінами. Двометрове деревце вартує від тисячі до трьох тисяч гривень. Ціни на іграшки тут коливаються від 5 гривень. І вибрати є з чого. Щоправда, хорошому шопінгу на ринку може завадити погода. Якщо довго обирати, то можна змерзнути.

Отож, у Нововолинську вибір новорічних ялинок – на будь-який смак і гаманець. Так само є чимале різноманіття іграшок, вогників, гірлянд та інших прикрас для вашого деревця. Тож можна вмикати уяву чи фантазію, йти на шопінг і прикрашати свою оселю до прийдешніх Новорічних і Різдвяних свят.

За підрахунками БУГу, покупка ялинки і прикрас до неї, в середньому обійдеться у 1,5 тисячі гривень. Хоча можна купити дешевше чи дорожче деревце й більш оригінальніші, чи навпаки дешевші іграшки. Все залежить від вашого бюджету і уподобань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа