<

Новорічна ніч у Нововолинську пройшла спокійно – поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 3.01.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У ніч з 31-го грудня 2016 року на 1 січня 2017 року резонансних ДТП та порушень громадського порядку у Нововолинську не зареєстровано. За період з 1-го по 3 січня у відділку поліції зареєстрували 64 повідомлення громадян.

Про це повідомив заступник начальника поліції у Нововолинську Тарас Пастерук.

Традиційно поліція Нововолинська зустріла Новий рік в режимі посиленого несення служби. На охорону громадського порядку заступали 19 працівників. Патрулі на вулицях були підсилені 6-ма членами громадського формування “Варта порядку”.

З періоду з 1-го по 3 січня в Нововолинському відділку поліції зареєстровано 64 повідомлення громадян, 7 з них кримінального характеру. Було скоєно 2 крадіжки (одна з умисним заподіянням легких тілесних ушкоджень), одне шахрайство, один грабіж. Решта повідомлень носили інформаційно-побутовий характер.

За вказаний період було складено 12 адмінпротоколів: за розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, за появу в громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння, порушення тиші, керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, 3 випадки сімейного насильства і 2 випадки неправдивих викликів соціальних служб.

Поліція продовжує охороняти правопорядок та дякує “Варті порядку” за сприяння правохоронним органам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця