<

“Нові” обличчя депутатів сьомого скликання Нововолинської міської ради. Фотозвіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 10.11.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 11

10-го листопада о 10:00 у залі засідань Нововолинської міськради відбулася перша сесія міської ради сьомого скликання. Відкрила її голова територіальної виборчої комісії Лариса Синицина.

На сесійному засіданні були присутні новообраний міський голова Віктор Сапожніков, депутати шостого та сьомого скликань, керівники підприємств, установ, організацій, міських осередків політичних партій та громадських організацій.

Лариса Синицина поінформувала присутніх про підсумки виборів депутатів Нововолинської міської ради, а також про підсумки виборів Нововолинського міського голови та оголосила їх результати.

Також  на засіданні сесії було обрано членів секретаріату, секретарем Нововолинської міськради депутати обрали Андрія Сторонського.

На добрі справи обранців народу благословив благочинний Нововолинської округи Стефан Фульмес.

“Ми підносимо щиру молитву до Бога, щоби він благословив добрі наміри депутатів, які ревно будуть трудитися на благо нашого міста”, – звернувся до присутніх священнослужитель.

До слова запросили депутата, що була обрана п’ять скликань, Олену Чайку та наймолодшого обранця громади Наталію Кравчук.

Віктор Сапожніков повідомив про скликання позачергової сесії міської ради, що відбудеться 12-го листопада, і зазначив, що найперше буде розглядатися питання змін до бюджету 2015-го року.

Міський голова подякував виборцям і запевнив, що старатиметься виправдати їхні сподівання.

_DSC0400_tn
_DSC0405_tn
_DSC0409_tn
_DSC0413_tn
_DSC0417_tn
_DSC0422_tn
_DSC0438_tn
_DSC0454_tn
_DSC0456_tn
_DSC0461_tn
_DSC0467_tn
_DSC0468_tn
_DSC0472_tn
_DSC0474_tn
_DSC0479_tn
_DSC0484_tn
_DSC0493_tn
_DSC0497_tn
_DSC0503_tn
_DSC0510_tn
_DSC0511_tn




коментарів: 11
    • Видається, що наші нові міські депутати, якби прилетів іншопланетянин із Марса і його кандидатуру запропонував міський голова на секретаря ради (заступника, члена виконкому, керуючого справами, голову депутатської комісії…) – голосували б переважною більшістю “ЗА”. А “Самопоміч”, “Громадянська позиція”, “Укроп”, утрималися б. :)):))))

  1. Який це вже раз “штучку” – мерського цепа Сапожнікову на шию вішають? Так він його ще й не знімав.

  2. Тільки сліпий і запецок на ставці не бачуть очевидного.Нічого вони реформувати не збираються,вони просто зміцнюють систему,а якщо щось і міняють то тільки під себе.Скоторигів просто злегка доять,а нам видають низкопробні ганебні водевілі під вивіскою “”закон один для всіх”” або “”ви самі ж цього хотіли”””.Лицемірство,брехня і дерибан—ось і весь мордопис цієї “оновленої” влади.Нічим хорошим це не закінчиться.
    СИСТЕМУ ЩО ІСНУЄ НЕМОЖЛИВО РЕФОРМУВАТИ ЇЇ МОЖНА ТІЛЬКИ ВИЧАВИТИ З НАШОГО ЖИТТЯ.

  3. Палацовий переворот у “жовтому домі” не відбувся. Всі прголосували за сапоговські проекти. Окрім “Свободи”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер