<

Нові майданчики та сквер: Нововолинська громада отримає 4,3 мільйона гривень для соціально-економічного розвитку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:18 | 21.05.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ коментарів 5

Кабінет міністрів України виділяє на соціально-економічний розвиток Нововолинської громади 4 мільйони 328 тисяч гривень. Кошти підуть на спортивну інфраструктуру, дитмайданчики, парки й сквери.

Про це 21-го травня повідомив міський голова Нововолинська Борис Карпус на пресконференції.

Ці кошти планують витратити на будівництво пам’ятника учасникам Революції Гідності та Героям АТО. Конкурс на який вже відбувся. Переможця буде оголошено 24-го травня.

Також на встановлення дитячих майданчиків. На ремонт приміщень муніципальної варти та дитячих садків. Планують закупити обладнання для центру ОСББ.

За виділені гроші облаштують сквер за будівлею ТРЦ «Forest».

«Велика заслуга у виділені соцеконому – це співпраця з народним депутатом Ігорем Гузем. Завдяки цим коштам вдасться покращити благоустрій Нововолинської громади», – зазначив Карпус.

Нагадаємо, на соціально-економічний розвиток територій виборчого округу № 19, який у Верховній Раді уже другу каденцію поспіль представляє народний депутат України Ігор Гузь, з Державного бюджету скерують майже 10 мільйонів гривень.




коментарів: 5
  1. Надіюсь в районі Сокальська, М. Вовчка, Гірнича, нарешті дітям зроблять майданчик, а то немає їм де бавитися!

  2. Надіємося, що і в Благодатного зроблять майданчик на вулиці Перемоги 25. У нас великий двір і 5 багатоквартирних будинків.

  3. Надійтесь…4мільйони потрібно розділити …і в знаменнику має бути…точно не ви.

  4. А може, Форест сам зробить той сквер? А то виходить, місто зробить, люди там будуть відпочивати, а гроші будуть нести в ТРЦ. Який зиск з того скверу місту???? Зробіть парк і нормальні дитячі майданчики!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця