<

Нова студія «LOGOhome» у Нововолинську: з’явилося унікальне місце для розвитку дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:04 | 6.06.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
408
/ 1 коментар

Із квітня у Нововолинську почала діяти дитяча студія розвитку «LogoHome». Для діток від 2-х років – розвиваючі заняття, послуги няні, заняття за допомогою різноманітних психологічних методик. В студії також працюють логопеди, проводяться семінари та тренінги для батьків і спеціалістів та є можливість святкування дитячих днів народжень.

Засновник студії «LogoHome» Оксана Кравчук розповідає, що спрямована діяльність центру на гармонійний і всебічний розвиток малюка.

«Девіз нашого закладу «Розвивайся разом з нами». Абсолютно всі дітки можуть відвідувати студію», – зазначає Оксана.

Всі заняття ведуть дипломовані спеціалісти з досвідом роботи.

У студії розвитку «LogoHome» діють такі послуги:

  • Консультація та заняття логопеда та психолога;
  • Розвиваючі групові заняття;
  • “Кава-няня” та “Сова-няня”;
  • Сенсорна терапія та арт-терапія;
  • Мозочкова терапія та нейробіка;
  • Дитячі дні народження;
  • Томатіс терапія;
  • Семінари та тренінги.

Розвиваючі групові заняття для діток з раннього віку.

У «LogoHome» запрошують діток віком 2-3 років у ранкові групи, 4-5 років в обідній та 5-6 років у післяобідній період. Заняття проходять дві-три години, у групі не більше 8-ми чоловік.

Методики навчання спрямовані на розвиток дрібної моторики та логічного мислення. Кожне заняття включає в себе ігри та завдання, що відповідають певному віку дітей і впливають на розвиток різних психічних процесів.

Також в заняттях використовують уроки англійської. Дитина таким чином збагачує свій мовний запас слів не тільки рідної, а й іноземної мови.

Окремо проводяться заняття по підготовці дітей до школи. Йдучи до 1-го класу, дитина повинна вміти зв’язно розповісти про себе, використовуючи запитання, мати математичні знання і орієнтацію у просторі, розвинуту логіку та увагу, грамоту та розвиток мовлення, навички письма. Спеціалісти студії розвитку забезпечать повноцінну підготовку дитини до нового етапу в житті.

З 1-го вересня в студії діятимуть групи продовженого дня. Після школи батьки зможуть на кілька годин привести дитину, де з нею будуть робити і домашні завдання.

У студії є два логопедичних кабінети. Якщо батьки хочуть впевнитись у тому, що мовленнєвий розвиток малюка відповідає нормі, можна звернутися в центр для консультації та повної діагностики.

На первинній консультації логопед проводить огляд і виявляє проблему, яка є у дитини, розробляє індивідуальну програму для їх усунення. Логопед дає рекомендації і для батьків, щоб розуміти як правильно спілкуватися з дитиною і які вправи необхідно робити, для того щоб закріплювати отримані навички після занять.

Індивідуальні заняття проводяться в ігровій формі з малюками віком від 2-х років і старшими.

Професійна логопедична допомога надається за такими напрямками:

– виправлення порушень звуковимови (постановка звуків);

– корекція мовних порушень різного ступеня тяжкості (у дітей від 2 років);

– виправлення порушень письма та читання;

– робота з фонетико-фонематичними порушеннями мовлення.

Консультація дитячого психолога. Спеціаліст допоможе розібратися в причинах емоційних складнощів дитини, у проблемах навчання, у спілкування з однолітками і дорослими.

Вперше в нашому місті дитяча студія «LogoHome» пропонує послуги “Кава-няня” та “Сова-няня”. Це новий формат турботи, допомога сучасним батькам, які завжди попереду. Студія надає можливість на денне та вечірнє погодинне перебування ваших діток віком від  1,5 до 7 років під наглядом спеціалістів, тривалістю від однієї до 4-х годин.

Щоб дитина навчилася самостійно висловлювати свої почуття, потреби та мотивацію своєї поведінки, діяльності і спілкування, необхідні для її повноцінного розвитку та пристосування до навколишнього середовища. У «LogoHome» діє сенсорна терапія та арт-терапія.

Вона являє собою індивідуальний підхід до кожної дитини, націлений на збудження процесів, під час якого нервова система людини отримує інформацію від рецепторів всіх почуттів (дотик, вестибулярний апарат, відчуття тіла, нюх, зір, слух, смак). Через розвиток сенсорики дитині дають механізм пізнання усього світу. Арт-терапія націлена на розвиток дрібної моторики, творчості, спілкування та проникає у найглибші глибинки внутрішнього світу дитини.

Для розвитку діток у судії використовують різноманітні психологічні методики.

Мозочкова стимуляція – заняття, які направлені на активацію мозочка для покращення пам’яті, концентрації, уваги, координації не тільки дітей, а й дорослих! Проводять індивідуальні заняття тривалістю 30 хвилин.

«LogoHome» друга в області з надання послуг Томатіс терапії! Це нейросенсорна слухова стимуляція мозку, яка застосовуються при: важкості навчання та мовних порушеннях; порушення уваги; емоційних порушеннях (депресії і т.д.); психомоторних порушеннях; для розвитку та покращення самопочуття; покращення голосу та музичного слуху; підготовки до пологів; вивчення іноземних мов.

Окрім того в студії розвитку застосовують методики Монтессорі, Глена Домана, Нікітіних.

Для батьків у «LogoHome» проводитимуться різні семінари та тренінги з дослідження дитячо-батьківських стосунків, усвідомлення ролі батьків у становленні особистості дитини тощо.

На вихідних пропонують проводити дитячі дні народження. Діти зможуть провести гарно час в ігровій кімнаті та прийняти участь в цікавих майстер класах.

Студія розвитку «LogoHome» розташована у приміщенні міжшкільного навчально-виробничого комбінату за адресою вулиця Кауркова, 39 а ( на мікрорайоні Шахтарському). 

«Наша студія інклюзивна. Чекаємо усіх діток, хто бажає розвиватися! Ми працюємо все літо і пропонуємо Вашим діткам цікаво і з користю провести час. З нами ви будете пізнавати світ, експериментувати, досліджувати та розвиватися, граючи. Окремо хочемо подякувати за підтримку та співпрацю ГО ” Світ Для Дітей”, а також  управлінню освіти міста Нововолинськ», – додає засновниця студії розвитку.

За детальною інформацією звертатися за номерами телефону 098 609 18 97 та 098 224 29 27.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця