<

Незалежна шахтарська профспілка планує нову хвилю протестів гірників Нововолинська. Старт – 23 березня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:17 | 20.03.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Голова незалежної профспілки шахти №1 Анатолій Мухамеджанов роз’яснив журналістам “БУГу” ситуацію, яка склалася на шахтах Нововолинська. Обурення гірників невиплатою зарплат росте. Сьогодні шахтарі ставили питання про те, аби не спускатися в шахти. Голови профспілок розділилися в поглядах на такі дії – Богдан Макарчук, голова Незалежної профспілки гірників України шахти «Бужанська», був “за” те, аби саботувати роботу шахти. А ось Анатолій Мухамеджанов говорить про дотримання протоколу оголошення страйку та попередню координацію дій.

“Я розмовляв із Богданом, коли постало питання про те, аби виходити на страйк, збиратися під ДП “Волиньвугілля”. Як очільник гірників, я повинен дбати за те, щоб такі акції дали якомога більший ефект. Тому, дії повинні бути скоординовані, злагоджені та масові. У понеділок планую поговорити із трудовим колективом нашого підприємства, дізнатися думку усіх працівників щодо страйку. Хочу, аби нововолинські гірники одним фронтом вийшли із протестом. А то ефекту від 10 чоловік не буде ніякого”, – поділився своїми думками пан Мухамеджанов.

Ще голова незалежної профспілки шахти №1 сказав, що знає про те, що на рахунках держказначейства коштів на виплату заборгованості по зарплатні немає. Тому задарма працювати його колеги не будуть.

Отже, з понеділка Нововолинськ чекає нова хвиля протестів гірників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа