<

Неякісні бронежилети. Нововолинський вояка перевірив це на собі. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:00 | 8.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ коментарі 4

Військовослужбовець який повернувся з зони АТО привіз прострілений бронежилет, щоб повернути назад підприємцю Хасану.

Фото00003

Бронежилет солдату купувала дружина у Нововолинську, допоміг їй Хасан за 5200 гривень. На полігоні в Миколаєві пластини жилета не витримали кулі калібру 5,45. Вояка Володимир пів року носив з собою дірявого бронежилета для того, щоб одного дня повернути його назад.




коментарів: 4
  1. Хасан , ти на суді з якої сторони будеш виступати? Як я зрозумів, з твоїх слів по телефону, а також коментарів лисого з “Бронидверей”, ти виступаєш проти нас. . Представник “бронидверей” казав, що ми своїми діями на несли шкоду ще одній компанії, як я зрозумів магазину “У хасана “. А на відео ти кажеш з точністю навпаки .Оприділися, друже з ким ти . Чи ти чесний продавець і продавав не якісні бронижелети не знаючи про це , чи сам шахраював.

  2. Хочу внести ясність
    З Хасаном вечором зустрілися після даного коментаря, він сам перетелефонував . Зі слів Хасана , на відео він мав на увазі , про інший суд по бронепластинам , який має відбутися в Києві . Там замішений інший виробник.
    Тоді мені стає невідомо , що за друга компанія який ми на несли шкоду про яку говорить “бронидіван” ?
    Буду рахувати що телефонну розмову з Хасаном, я не правильно зрозумів, тонкощі акцента сирійського.

  3. Я також хочу нагадати, що зі всіх продавців амуніціі , Хасан найбільше жертвував для війська. Ні Кіня, ні Аднрій що торгує біля ,,,заводу як мені відомо, не робили царських пожертв для армії. Підтверджую що Хасан зробив подарунок 33 касок кевларових, біля 4000 грн на тербат.І люди яким я вірю кажуть про 5000 дол на добровольчий загін.+ кучу дрібниць про яких і не згадаєш подарував.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок