<

Неповнолітній нововолинець вкрав з Епіцентру кросівки: суд призначив покарання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 1.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
27
/ коментарі 2

Студент центру професійно-технічної освіти поцупив взуття з торгового центру в Нововолинську, вартість якого майже 1800 гривень. Хлопцю призначили покарання у вигляді штрафу – 850 гривень.

Про це йдеться у вироку суду від 28-го листопада.

Перебуваючи в приміщенні ТЦ «Епіцентр К» таємно викрав одну пару чоловічих кросівок «Nike», вартістю 1762,40 гривень, чим спричинив магазину майнової шкоди на вказану суму.

Дії хлопця кваліфіковані за ч . 1 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (краджіка).

В підготовчому судовому засіданні захисник подала до суду угоду про примирення, укладену між представником потерпілого та обвинуваченим.

Згідно з угодою хлопець повністю визнав свою вину у вчиненні злочину, не заперечував обставин, щиро розкаявся та добровільно відшкодував завдану шкоду з стипендії.

Суд ухвалив затвердити угоду про примирення. Обвинуваченого визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 850 гривень.




коментарів: 2
  1. Якось ми на закупи в Грубешов (Польща) поїхали. Захопили 2 студента з собою. Уявіть собі в Медіаексперті один з них купив собі дорогий ноутбук. А вже через 2 години в Кауфланді спер пачку сосисок за 6 злотих. Поліція зразу розуміється оформити його. Спер сосиски за 6 злотих а штраф зловив у 180 злотих. І ще ноутбук новий додому придбав собі. Просто дивує чим думають студенти!

  2. Я так думаю собі що студенти підхопили цей модний рух де рекламують безкоштовний адреналін шляхом здійснення крадіжки в магазині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер