<

Небайдужі рибалки запустили пів тонни риби у водойми Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:16 | 21.10.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
109
/ коментарів 7

Протягом минулого тижня в два заходи було зариблено кар’єри на 5-му мікрорайоні у Нововолинську. У водойми запустили 500 кг риби.

Про це повідомив Петро Костюк у фейсбук-спільноті “Нововолинськ”.

Зазначають, що гроші на зариблення кар’єрів збирали небайдужі рибалки. Загалом до водойми було випущено пів тонни риби: 400 кг коропа і білого амура, а також 100 кг товстолоба.

Рибалок закликають не виловлювати зарибок.

“Дуже велике прохання до рибалок поважати зусилля цих людей, і не виловлювати зарибок”, – просять активісти.

Проте не всі дослухаються до цих прохань. Так уже в суботу 17-го жовтня було виявлено 2 особи, які мали при собі по 5 коропів-мальків. З горе-рибалками провели профілактичну бесіду, рибу випустили у водойму.

Крім того, відвідувачів кар’єрів просять не залишати по собі сміття, оскільки активістам доводиться його прибирати самотужки.




коментарів: 7
  1. Тількі є ті люди які нерозуміють що їм говорять не виловлюйте зараз рибу.
    І спорять а мені всерівно да ти нічого незробиш бо це водойма нічійна,обідно коли стараєшся а є такі УРОДИ!
    Були такі там люди надіюсь поймуть інші

  2. Не добросовісні рибалки, не доводьте до гріха? Хто підпадає під даний критерій? Ті, хто ловить, але не з тих хто запускав рибу у водойму?

  3. все класно тільки вот два питання: 1. нащо зариблювати смітник? 2. якщо вже зариблюєте то нащо такою крупною рибою??? КРУПНА РИБА НАБАГАТО ГІРШЕ ПРИЖИВАЄТЬСЯ НІЖ МАЛЬОК плюс до того пару днів по корчах плаватиме як приморочена де її визбарають подсаками алкаші, чі це якийсь такий заробіток для когось з тих назбираних грошей? по кілограмах виходить багато а по штучно мало риби. ПОЯСНІТЬ ДЛЯ ЧОГО ЗАРИБЛЮВАТИ ВЕЛИКОЮ РИБОЮ БО Я НЕ РОЗУМІЮ

  4. Там риба була і кариєр нічійний вас нехто непроста її запускають,я нерибак а люди хай ловлять і віддихоють.

  5. Не запускайте товстолоба бо не буде природнього відтворення інших риб .товстолоба поїдає весь маленьку рибку після нересту яка стоїть косяками гріється на сонечку.товстолоб харчується з поверхні води.траву їсть амур.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок