<

«Не реагують на критику в соцмережах»: мер Нововолинська мав гостру розмову з підопічними

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:40 | 24.10.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2
/ коментарів 10

Віктор Сапожніков провів гостру розмову з керівниками місцевих комунальних служб та обурювався, що йому не доповідають про нагальні потреби Нововолинська та містян, які висвітлюються у ЗМІ та соцмережах.

Питання про реагування на звернення громадян та на критику у засобах масової інформації стало предметом обговорення на робочій нараді. Розмова була гострою й принциповою, – інформує відділ з питань внутрішньої політики Нововолинської міськради у фейсбук.

“Не реагуєте, не пояснюєте, не розказуєте”, – зауважив мер Нововолинська, проаналізувавши проблемні питання, які люди часто порушують у ЗМІ, зокрема, у соціальних мережах.

Міський голова зажадав пояснення, чому немає адмінпротоколів за порушення правил благоустрою.

“Адже нерідко ми є свідками того, що люди викидають гілки, будівельні відходи де завгодно: біля контейнерів, неподалік гаражів, при цьому залишаючи непривабливу картину негативних вражень і разом з тим демонструючи своє зневажливе ставлення до праці комунальників, – додав очільник міста.

Під час наради обговорили й інші важливі питання міського господарства. Володимир Рожелюк поставив завдання комунальникам проаналізувати питання щодо освоєння коштів, провести розрахунки за енергоносії. Також він просив керівників комунальних служб переглянути зарплату своїх працівників, бо, колективи потрібно утримувати і вони мають якісно виконувати свою роботу.




коментарів: 10
  1. Хай наш мер проїдеться містом , бо пан Рожелюк тільки обіцяв приїду побачу які там у вас проблеми і на тому все, пройшов рік а Рожелюк так і е навідався. І ще одне , довго ту яму на 6 -му мікрорайоні засипати будите ???

    • Купчак смердить кроноспан димить дихати в місті нема чім такі підприємства будують за містом а нашому меру пофіг

    • Як дозволить людям встановлювати автономку, як прожене Гаврилюка з його ненажерливими тарифами, то може буде знов мером. А як нє, то нє. Хтось інший дозволить

  2. Частіше треба ходити пішки! А то як ті щурі ниряють…
    А з яких таких міркувань радник роздає завдання?
    Чи радник він для того щоб надурити мешканців міста, як завжди!
    Радників хоч греблю гати, а відповідати нікому.
    ГЕТЬ!

  3. Ми їх кормимо платимо зарплату машини за наш кошт- а робота це для них хоббі+вигода

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер