<

“Не думайте, що прийде “добрий цар”, потрібно об’єднуватися і вирішувати проблеми”, – Ігор Гузь звітує у дворах жителів округу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 24.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
188
/ коментарі 4

Народний депутат Ігор Гузь, виконуючи одну зі своїх передвиборчих обіцянок, планує прозвітувати про роботу у дворах багатоквартирних будинків міст. Перші зустрічі із мешканцями відбулися вчора у селищі Благодатне та 6-ому мікрорайоні Нововолинська.

Ігор Гузь нагадав, що завдяки спільній роботі вдалося «добитися» виділення 12 мільйонів гривень субвенції для громад округу, зокрема у Нововолинську загалом планують 1,3 мільйона гривень на ремонт у школі-колегіум №1 та у всіх 9-и дитячих садочках. По 80 тисяч гривень виділять на встановлення 5 дитячих чи спортивних майданчиків.

Народний депутат закликав мешканців міста об’єднуватися, створювати ОСББ та інші організації, щоб прагнути змін на місцевому рівні, а не лише надіятися на те, що все за них зробить влада.

“Прошу, не думайте, що прийде “добрий цар”, мер, президент, прем’єр-міністр і вирішить всі ваші проблеми. Є хороші депутати, є погані, але ви повинні також надітися на себе та об’єднуватися для вирішення проблем”, – зазначив депутат.

Ігор Гузь розповів про роботу свого Фонду “Прибужжя”, що допомагає активним мешканцям, які готують проекти та пропонують цікаві ініціативи. Аби підтримати їх, нещодавно завершився другий етап конкурсу “Крок на зустріч”. Завдяки ньому переможці отримали підтримку до 20 тисяч гривень для співфінансування локальних ініціатив.

Під час зустрічей у дворах мешканці також зверталися до Ігоря Гузя із проханнями та пропозиціями щодо вирішення своїх проблем. Депутат разом із командою запевнив посприяти в їх вирішені, у міру наявних можливостей.
Звітування у дворах Ігоря Гузя про роботу відбудуться і в Любомлі, Володимирі-Волинському, Іваничах.

Прес-служба народного депутата України

NICK8941

NICK8950

NICK8952
NICK8968

 

NICK8974




коментарів: 4
  1. Стандартна трепологія.Мало говорити -головне -результат роботи народного депутата! Я голосував за нього,а тепер буду проти і готовий публічно висловити претензії. І почніть публічно працювати-оприлюдніть графік таких зустрічей.

  2. Саня, а які аргументи? Більш публічного та роботящого депутата як Гузь у нас ніколи не було, згадай про Мельника, Слабенка, Діброву.

    • Вася,аргументів багато.Наприклад-було офіційне звернення на рахунок пенсій для людей,які працювали в Луганському ШПУ №3,4.В зв*язку з т.н.АТО неможливо отримати довідки,підтверджуючі пільговий стаж-ось це прямий обов*язок депутата виступати з законодавчими ініціативами,а кущики перед своїм будинком я і сам посадив.І не потрібно мені нагадувати інші прізвища-в ВР 90% людей,які недостойні бути навіть депутатами місцевих рад!А ще про історію-Гузь,як волинянин,мав би знати про *Волинську трагедію* і про голосування Польского Сейму і зробити все,щоб ВРУ спрацювала на випередження.Ще аргументів? Дуже довго писати прийдется,краще виказати все в очі.Надіюсь ,буде нагода.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер