<

[ОНОВЛЕНО] У Нововолинську зібралися підприємці з вимогою дозволити продавати: з 7-го травня ринок біля стадіону запрацює

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:19 | 6.05.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

6-го травня у Нововолинську зібралися підприємці, представники Держпродспоживслужби та дирекція ринку, щоб вирішити питання його відкриття.

За словами підприємців ринок може працювати, оскільки працюють магазини. Підприємці платять податки і отримують збитки. Усі вимоги для роботи під час карантину виконали, зазначають.

“Ми маємо близько 5 тисяч збитків. Податки нам не зняли, тільки відтермінували. Вийдемо в перші дні на роботу і ввімкнуться штрафні санкції за два минулі місяці. Потрібно замовляти товар, платити за оренду та за охорону, яка у зв’язку з карантином, подвоїлась, бо людина працює повний день. Кошти на життя закінчились”, – говорить підприємиця.

Однак, щоб працювати, має бути дотримана відстань між торговими точками не менше, ніж три метри. В результаті вирішили, що ринок буде працювати з 7-го травня, але не всі підприємці одразу. Тож буде розроблятися графік.

Вхід на ринок біля стадіону буде один. Контролер проводитиме температурний скринінг покупців.

Читайте також подробиці: “Відчиняють ринок біля стадіону в Нововолинську, за центральний – питання ще вирішується”.

Деталі зібрання на ринку – у відеозаписах зі стріму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця