<

Назарій Недищук прозвітував про роботу депутата Нововолинської міської ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 27.02.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ Коментарі відсутні

Звіт про роботу депутата Нововолинської міської ради, представника політичної партії “Українське об’єднання патріотів – УКРОП” Назарія Недищук.

Недищук Назарій Євгенович, народився 06.10.1988-го року, був обраний депутатом міської ради 25-го жовтня 2015-го року від політичної партії «Українське об’єднання патріотів –УКРОП».

За звітний період приймав участь у роботі 10 з 11 сесій міської ради та у 10 з 11 засідань постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту.

Являюсь головою фракції Нововолинської міської ради від Партії «УКРАЇНСЬКЕ  ОБ’ЄДНАННЯ  ПАТРІОТІВ – УКРОП», був головою на трьох засіданнях фракції. Розглянуто і прийнято рішення з наступних питань:

  • Про об’єднанні територіальні  громади (підтримано пропозиції Волинської обласної ради).
  • Про звернення мешканців вулиці Іваничівська селища Благодатне та 6 Мікрорайону міста Нововолинськ до голови обласної ради Ігоря Палиці по питанню  встановлення газових лічильників в будинках і квартирах.
  • Про тарифи на опалення для населення в місті Нововолинську (найвищі  серед міст області).

 За звітний період у громадській приймальні за адресою бульвар Шевченка 13/12 під час 12 прийомів (перша, третя субота кожного місяця ) прийнято 6 громадян, розглянуто ряд питань побутового характеру та надано матеріальу допомогу (зокрема для придбання спортивного одягу, поїздки на змагання,придбання подарунків школярам,надання допомоги газеті «Наше місто»).

З метою захисту інтересів виборців було ініційовано один депутатський колективний запит від 02.04.2016-го року до міського голови, щодо будівництва невідомого об’єкту на території міської автостанції (знаходиться на розгляді у міській раді).

Приймав участь у підготовці двох колективних звернень – розглянули на засіданні фракції.

Брав участь у загальноміських масових заходах:

  • Брав участь в проведенні міських і державних свят День міста та День Незалежності.
  • Урочиста лінійка на останній дзвоник у  Нововолинському ліцеї-  інтернаті.
  • Відкриття спортивного майданчику ЗОШ №1-колегіум.
  • Святкова лінійка на День знань у ЗОШ №1-колегіум.

Надавав спонсорську допомогу для придбання подарунків учням у ЗОШ №4 та ЗОШ №9, а також для закупівлі спортивного одягу для спортивного клубу «Тхеквондо «Динаміс» міста Нововолинська.

Моя депутатська діяльність неодноразово висвітлювалась у міській газеті «Наше місто».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа