<

Найсучасніша автошкола у Нововолинську «Захід-Авто» запрошує на навчання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:21 | 3.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1538
/ Коментарі відсутні

Автошкола «Захід-Авто» у Нововолинську, яка знаходиться за адресою вулиця Автобусна, 11, запрошує на навчання: проводиться набір на курси водіїв за категоріями А1, А, В1, В, С1, D1, D, BE, C1E, СЕ.

У школі – висококваліфіковані викладачі та інструктори практичного водіння, що працюють за новітньою технологією навчання, яке засвоюється легко та швидко.

Якщо у вас є страх водіння або ж сумніви, автошкола «Захід-Авто» пропонує відвідати безкоштовний практичний урок, щоб ви переконалися, що не так все страшно і у вас все вийде. Ви познайомитеся з автошколою, інструкторами та спробуєте свої сили за кермом автомобіля на навчальному майданчику.

Навчання проходить в сучасних комфортабельних класах, де розташовані інтерактивні панелі для вивчення дорожніх знаків та Smart-TV, за допомогою якого учні переглядають відеоуроки. Наприкінці кожного уроку – тестування, яке допомагає краще підготуватись до кваліфікаційних іспитів у Сервісному Центрі МВС.

Практичне водіння проходить на комфортних автомобілях, є можливість вибору авто: із механічною чи автоматичною коробкою перемикання передач. Тривалість повного курсу навчання складає 3 місяці.

“З нами безпечно, – наголошують в автошколі, – Всі машини проходять дезінфекцію та регулярно провітрюються”.

В автошколі «Захід-Авто» – нові автомобілі з механічною та автоматичною коробками перемикання передач. Всі навчальні машини відповідають вимогам Правил Дорожнього Руху та регулярно проходять технічне обслуговування.

“В умовах сьогодення кожна сучасна людина повинна вміти керувати транспортним засобом. Саме цей навик дозволить відчути себе вільним та незалежним, при будь-яких життєвих обставинах. Автошкола «Захід-авто» допоможе стати тим, ким давно мріяв, але все ніяк не міг наважитися – досвідченим водієм. Уміння керувати автомобілем – це вимога сучасності. Після закінчення навчання ви станете впевненим та безпечним водієм”, – розповідає директор автошколи Віталій Каледін.

Досвідчені інструктори з легкістю допоможуть сформувати індивідуальний навчальний процес, зменшать кількість стресових факторів, допоможуть розібратися в складних дорожніх ситуаціях.

“Водійські курси «Захід-авто» дозволяють майбутнім водіям швидко адаптуватись на дорогах та отримати всі необхідні навики водіння. Під час практичних занять кожен учень розвине реакцію та чіткість дій в екстримальних умовах, навчиться різноманітним прийомам та уникненню аварійних ситуацій”, – додає Віталій Каледін.

Теоретичні заняття проходять тричі на тиждень. Також ви отримаєте можливість обрати оптимальний час для практичних занять.

У зв’язку із карантинними обмеженнями можливі зміни у графіку. Усю детальну інформацію нададуть за номерами телефону 093 513 29 22, 067 999 32 33.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок