<

Наводити лад у Нововолинську поліції допомагає Варта порядку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:36 | 22.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Протягом минулого року поліцейські місцевого відділення у співпраці із активістами громадського формування «Варта порядки» провели 37 рейдів із оперативного профілактичного відпрацювання міста Нововолинськ та селища Благодатне. 

Поліцейські спільно із представниками громадського формування розкрили 22 злочини, на 43 особи було притягнуто до адміністративної відповідальності за скоєння  адмінправопорушень, також забезпечено публічну безпеку та порядку під час проведення 18 масових заходів, – інформує поліція Волині.

Понад півсотні разів вартових порядку залучали до забезпечення охорони місць події під час проведення невідкладних слідчих дій у кримінальних провадженнях. 

Помічники поліцейських носять спеціальний сигнальний жилет з світловідбиваючим логотипом «Варта порядку», який дозволить громадянам розпізнавати активістів громадського формування. 

Т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський подякував представникам громадського формування за активну громадську позицію, співпрацю з поліцією в забезпеченні громадського порядку.




один коментар
  1. Хтось бачив у Нововолинську цих вартових порядку у спеціальних сигнальних жилетах??? Я жодного разу не бачив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер