<

Відео. Нацгвардія та міліція у Нововолинську наводить порядок (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:44 | 21.03.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарі 34

21 березня близько 22:00 у центрі Нововолинська підрозділи Нацгвардії та міліції затримали декілька осіб.

23:40 – Луцькі правоохоронці затримали кількох громадян за порушення громадського порядку в центрі міста. Невідомі персони вирішили вступитися за громадян і перекрили шлях автозаку. Нацгвардія та міліціонери оточили автомобіль і намагалися не піддаватися на провокації невідомих.

Як тільки автомобіль спробував зрушити з місця, натовп почав стримувати автозак з усіх сторін. В хід пішли порожні пляшки, якими молоді люди намагалися поцілити в міліціонерів та автівкці. Дійство супроводжувалося нецензурними вигуками.

Машина зупинилася, її знову заблокували невідомі. Нацгвардія та міліція не реагувала на провокації та не застосовувала силу.

20150321_215745
20150321_215756




коментарів: 34
    • Сьогодні цілий день місто пусте, може погода…
      За вчора образливо, що зібралось стадо і бичало… подонки!

  1. Позор нашій міліції! Бандіти рулять в Новіку . Такого ще Ніколи не було!!! Треба негайно вирішувати це !!!

    • Позор?!!! Про що ви говорите! А якби вони піддались провокаціям і настукали їм по голові,то кричали б зовсім інше: “Ай, що ж та міліція робе, б”є таких хороших громадян”.Хлопці молодці,що не відреагували на ці жалюгідні сцени наших апендексів міста!Браво!Це треба мати ангельське терпіння!

  2. Це жах, п’яне бидло керує міліціонерами, кидається на них, матюкається. А чим скінчилося?

  3. За кого ви вчора там стояли і блокували машину ? За банду чечена, яка потім вас буде в донбасі товкти і міліція вам не допомже.

  4. воно,саме воно,тут таке круте.п..дуй в АТО й там показуй.а потім з такого “щастя” будуть знову кражі та розбій.хіба воно розумне?обкурене чи наколоте.шкода,що дівчата своїм дибільним сміхом,лише підбурюють оте нещастя

  5. От скільки бажаючих в АТО-і нема чого з шахти людей забирати. Одні наркомани на відео -а міліція за пиво ганяє

  6. пяна бидлота, на відео Чернов главний наркодилер,Муравчук алкоголік і всяка шушара яку треба було запхнути в автозак а потім воспітати

  7. Тут навіть немає що коментувати , і так все ясно. Наркомани захищають своїх дилерів. Шкода дивитись на що перетворилось наше місто.

    • Ну..звичайно публіка не з найприемнішої..але…приміром взяти тих самих футбольнтх фанатів які кричать путін-хуйло,яким всі аплодують і кажуть-молодці??..такі ж са німі гарячні молоді люди,абсолютно нічим не відрізняються..

  8. Шановні колеги по обуренню! Хто знає головних безпрєдєльщиків у даній ситуації, пишіть їхні дані, адреси на даний сайт в коментарях. Я думаю потрібно допомогти міліції покарати даних підлітків( того що з великим носом і в другого, що в шапці в першу чергу). Якщо повнолітні, значить надати і дотиснути воєнкома, щоб вручив їм повістки. Таких Борзих в АТО потрібно.
    P.S.: там ще є один, що штовхав міліціонера( в чорній куртці). Йому три статті має світити. 1. Хуліганство в нетверезому вигляді. 2. Перешкоджання діям міліції. 3. Напад на міліціонера при виконанні службових обов’язків
    А того начальника маленького і пузатого потрібно звільнити від керівництва, адже він не справляється зі своїми обов’язками

  9. Мер мав би взяти під контроль дану ситуацію, якщо він такий господарник. А ще я вважаю, що реакція міліції з даного приводу має бути блискавичною. Бо якщо вона не справляється із шпаною. Що тоді з серйозними бандитами робити??? І мешканці міста мають допомагати міліції адже якщо ми не будемо байдужі, то зможемо зменшити кількість крадіжок, побиття людей на вулицях, наркоманів тощо.

  10. Подивившись це відео я була в шоці.1.П’яний набір малолітніх наркоманів,охамівших сопляків,які забули про права нормального громадянина.Веде себе як бидлота і думає що воно праве!Одне скаче як шавка,друге обділене нормальним словесним запасом,третій(що зняв футболку)навіть і не з нововолинська так і напрашувався!Що це таке?!З нашої міліції я в шоці….як можна ще стояти і давати ще можливість цим придуркам відкривати роти?!!!Вони самі дають повод таким мразям повторяти це знову і знову!поки вони не покажуть що вони міліція а не мамині синкі,це не закінчиться і буде повторюватись!!!

  11. Повага хлопцям з Нацгвардії,їх витримці. Після пережитого і побаченого в АТО, змогли стриматися і не прореагувати на дії малолітній ” шушері”,які їх провокували.

  12. а для чого той начальник приїздив? Тільки опозоривя. Ну невже не видно що він не відповідає своїй посаді.

  13. Апофеоз нашого хепієнду.
    Чому наші нововолинські міліцаї нічого не роблять?!?!?!
    Люстрація!
    Де Бідзюра?! )

  14. Але й позоріще… Блін, це просто в жодні рамки не входить. Mіліціянтам потрібно було пару пінків пад зад тим хамлюгам надавати! Пришаві виродки.

  15. Це позор нашій громаді.. не думав, що в нас в місті стільки наркозалежних малолеток..!!!

  16. Неповнолітні та щей нетвирезі порушують громадський порядок!!! Де батьки і решта громади?!!

  17. Ну так…. Ви вважаєте, що з наркотиками чи в підозрі за наркотики можуть затримати і вас???? значить є чого боятись наркоманам і їх подібним!!! простого працюючого громадянина у таких справах не запідозрять… це уже давно не радянські часи – щоб про подібне говорити, необхідно хоч мінімальні докази!… а їх більш чим достатньо!!!

    такщо бійтесь їм подібні, наступні можете бути саме ВИ!!

    Шановні громадяни! пишіть сюди будь які відомі данні, координати, чим займаються ті, кого ви бачили та впізнали на відео!!!

    КРАЇНА “””ГЕРОЇВ””” ПОВИННА ЗНАТИ В ОБЛИЧЧЯ!!!

  18. Мер має йти у відставку. Він не справляється із обовязками! Хлопцям, що війну пройшли низький уклін. Але треба було покликати на підмогу 14-ту бригаду і вломити малолєткам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа