<

Нововолинський камерний оркестр «Елегія» переміг на Міжнародному дистанційному фестивалі «GOLDEN TIME»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:15 | 3.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
39
/ коментарі 4

Народний аматорський камерний оркестр «Елегія» Нововолинського міського палацу культури (керівник Микола Романчук) став Лауреатом І ступеня у номінації «Інструментальна музика (скрипка)» на Міжнародному дистанційному фестивалі «GOLDEN TIME».

На фестиваль колектив подав музичний твір Мирослава Скорика “Іспанський танець”, солісти – Анна Воєвода та Наталія Мельник, – інформують на сайті Нововолинського міського палацу культури.

Golden Time – перший і єдиний фестиваль, якому вміло вдається об’єднувати відомих членів журі, які не з чуток знають, що таке тріумф і поразки. Вони відбирають і оцінюють тільки кращих учасників, в яких бачать потенціал. Серед них – Marina Spencer O`neill (Італія), Evelina De Lain (Великобританія), Anas Khazh Bargut (ОАЕ), Alexandr Balbus (США), Lee Yeon Seong (Південна Корея), Інеса Біла (Україна) і багато інші.

Головною метою даного заходу є популяризація та пропаганда мистецтва, зміцнення товариських відносин,підтримка творчих контактів між талантами з різних країн.

Артисти, які приймали участь в даному конкурсі – це аматори і професіонали з усього світу – США, України, Англії, ОАЕ, Росії, Грузії, Молдавії, Кореї, Німеччини. Журі високо оцінило віртуозність, технічну свободу, сценічну культуру, артистизм та творчу індивідуальність Народного аматорського камерного оркестру “Елегія”.

Колектив запрошено на головну сцену RUDOLF STEINER HOUSE в самому серці Великобританії 4 жовтня 2020 року.

Опубліковано Нововолинський Міський Палац Культури Четвер, 2 липня 2020 р.




коментарів: 4
  1. Вітаю талановитий колектив! Бажаю нових досягнень!
    Горджусь творчими земляками!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер