<

13 мільйонів гривень для шахти №10 “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:48 | 29.12.2014 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Після прийняття Верховною Радою державного бюджету на 2015рік, яке затягнулося до 5-ої ранку, народний депутат України, голова Волинської обласної організації «Народний фронт» Ігор Гузь уже встиг провести ряд робочих зустрічей для вирішення проблеми нововолинських шахтарів.

Нагадаємо, що наразі у місті триває протест гірників, які вимагають виплати заборгованих коштів за будівництво 10-ї шахти та просять не ліквідовувати 1-шу та 9-ту.

Під час низки зустрічей із Прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком, міністром енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиним, міністром фінансів Наталією Яресько та головним казначеєм країни Тетяною Слюз народному депутату від 19 округу вдалося домовитися про те, що уже сьогодні, 29 грудня, будівельники 10-ї шахти отримають частину заборгованих грошей – 13 мільйонів гривень. Урядовці запевнили Ігоря Гузя, що готові до діалогу та сприятимуть вирішенню проблем шахтарів.

Що стосується майбутньої ліквідації нововолинських шахт №1 і №9 та забезпечення належного фінансування шахти №10 у 2015 році, то наразі питання не зрушилося з мертвої точки. Ще до Нового року у профільному міністерстві запланована нарада з цього приводу за участю зокрема і представників вугільної галузі Волині.

Прес-служба народного депутата України Ігоря Гузя




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер