<

Нардеп Ігор Гузь звернувся до міністрів фінансів та енергетики через заборгованість на шахті №1 “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:49 | 8.03.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

Попри повне фінансування шахти №1 «Нововолинська» із держбюджету, перед працівниками виникла двомісячна заборгованість із виплати зарплати. Щоб зобов’язати чиновників вчасно розраховуватися із гірниками, нардеп Ігор Гузь звернувся до міністра фінансів Олександра Данилюка та міністра енергетики й вугільної промисловості Ігоря Насалика.

Про це інформує прес-служба нардепа.

«Шахта №1 «Нововолинська» на даний час знаходиться на стадії підготовки до ліквідації і заробітна плата на 100% фінансується із держбюджету, однак це не гарантувало стабільної виплати заробітної плати шахтарям. На прямі звернення шахтарів до профільного міністерства, окремі чиновники їх запевняють, що кошти на виплату зарплати мають надійти «з дня на день», що є неправдою і підтвердженням цього на сьогодні є двомісячна заборгованість!» – йдеться у зверненні депутата.

Зважаючи на це, обранець вимагає погашення заборгованості та гарантій стабільного надходження державних коштів на фінансування підприємства.

«Ця шахта вже на ліквідації, тому люди повністю залежать від держави. У такій ситуації будь-які затримки неприпустимі. А якщо чиновники в міністерстві не можуть вчасно знаходити гроші на зарплати шахтарям, виникає питання, за що вони там у міністерстві отримують зарплату», – коментує Ігор Гузь.




один коментар
  1. Толік, заспокойся!!! Ще в лютому в міністерстві Палевенерго озвучили дату -15 березня -виплата заробітної плати шахтарям . Отож, розігрувати лохотрон ніби ми щось робимо , тоді вони платять зарплату для мислячих людей не пройде. Такий концерт любив розігрувати Богдан на Бужанці , за 2-3 дні до зарплати робив страйк на шахті з приводу заборгованості , хоча йомиу вже було відомо через “своїх” людей ,що гроші з мінфіну вже вийшли , а через 2 дні страйкарі кричали : ” БОГДАН-НАШ ГЕРОЙ!”. Отож , Толік, твої ходи прораховані і описані зверху. Відстоюй 9 шахту від закриття ,якщо так дбаєш про шахтарів !!!!!! Лохотроном займатись не треба , бо народ зразу розкусить хитрого чурбана. Ще й депутат собі кілька балів до виборів заробляє .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер