<

Нардеп Ігор Гузь підняв проблеми нововолинських шахтарів у Верховній Раді України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 7.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Народний депутат Ігор Гузь, який представляє інтереси громади шахтарського міста, повідомив про голодування гірників шахти №1 “Нововолинська” під Адміністрацією Президента в кулуарах Верховної Ради. Народний обранець запропонував вжити дій щодо міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина і навести порядок на нововолинських копальнях.

“Борги є – ніхто не знає, як їх виплачувати. Керівників міняють, як рукавички. Немає стратегії наступних дій.  Приїдьте і скажіть шахтарям в очі, що шахту закривають”, – сказав, виступаючи, Ігор Гузь.

Він також порушив проблему нововолинської шахти №10 – єдиного вугільного підприємства, яке будується в Україні. На будівництво копальні з держбюджету передбачено 200 мільйонів гривень, а виділено лише 50. А тому працівники вугільної галузі не знають, які в них перспективи на 2016 рік.

“Треба бути відвертими з людьми. Що робити декільком тисячам шахтарів у Нововолинську? Звертаюся до всіх: якщо Демчишин не справляється, значить, зараз потрібно вносити зміни до Уряду – гнати к чортовій матері в шию, – виразився політик, – Шукайте професіонала з БПП, “Самопомочі”. Нам треба людину, яка розбирається і не боїться приїжджати й вирішувати питання на місці. На сьогоднішній день таких немає, тому я закликаю парламент, Демчишина, БПП давати пропозиції”.

Ігор Гузь закликав також шахтарів, зокрема тих, що входять у групу “Захистимо вугільну галузь” прийти до голодуючих під Адміністрацією Президента гірників.

“Не ображайтеся колеги з БПП, що це є критика на вашого міністра. Хай працює або йде геть”, – підсумував свій виступ нардеп.




один коментар
  1. Наука виділяє три види байдужості:
    колірний—-фіолетово
    геометричний–паралельно
    музичний—по барабану….
    Те як він розказував,що переплив Рейн було набагато краще і фєєрично.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер