<

У Нововолинському ЦПТО відкрили нову лабораторію для кухарів та пекарів

18:03 | 27.04.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1098
/ Коментарі відсутні

27-го квітня у Нововолинському ЦПТО відбулось відкриття нової лабораторії для кухарів та пекарів. У навчальний заклад, що розташований у селі Будятичі, закупили сучасну техніку для удосконалення практичних знань та забезпечення високого рівня навчання студентів.

Народний депутат Ігор Гузь спільно з головою Волинської обласної ради Григорієм Недопадом та заступником Сергієм Мовенком оглянули оновлену кухню навчального закладу.

Як додав голова наглядової ради та депутат обласної ради Андрій Бокоч, який також був присутній на заході, попри важкі часи, спільними зусиллями таки вдалось зробити нову лабораторію для студентів. Окрім цього, у ЦПТО також облаштували автомайстерню.

Для того, щоб заклад розвивався народний депутат спільно з активом району втілили чимало проєктів. Ігор Гузь зазначив, що під час війни є навчальні заклади, що борються за перспективу та якісну освіту майбутнього покоління.

“Це був не простий проєкт, долучались Волинська обласна рада та міністерство, але його втілено. Це говорить про те, що ворог, який хоче зламати наше бачення щодо майбутнього, не зможе цього зробити. Ми працюємо над відновленням якості освіти в області”, – додав Ігор Гузь.

Також на заході був присутнім Нововолинський міський голова Борис Карпус, який подякував колективу навчального закладу та побажав здобувачам освіти нових успіхів та залучень до розвитку територіальних громад.

Директор навчального закладу Валентина Приступа додала, що нині пріоритетом є українська кухня. Під час презентації нової лабораторії відвідувачі мали змогу скуштувати чимало смачних страв від студентів, які приготували на новому обладнанні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер