<

Нардеп Ігор Гузь та міські голови Нововолинська і Володимира зустрілися у столиці із мером Києва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:38 | 22.09.2021 / Володимир, Нововолинськ / , , , , /
Перегляди
1546
/ коментарі 2

21-го вересня Ігор Гузь, Борис Карпус та Ігор Пальонка зустрілися у Києві з головою Асоціації міст України, очільником столиці – Віталієм Кличком.

Ініціатори зустрічі з Волині, насамперед, обговорили питання поглиблення взаємодії двох міст із Асоціацією, повідомляє у фейсбуці народний депутат.

Йшлося про залучення Володимира і Нововолинська до низки програм. І в цьому питанні вони отримали цілковиту підтримку голови Асоціації міст України.

Також їх цікавило, як безпосередньо взаємодіє міська влада Києва з оперативними службами. Так, волиняни перейняли досвід столиці щодо опрацювання низки баз даних та як на практиці, відповідно до отриманої інформації, відбувається оперативне інформування керівництва міста і самих містян про ситуацію, наприклад, у житлово-комунальній, транспортній та інших сферах життєдіяльності міста.

Кличко фактично презентував цю систему взаємодії та проект “Безпечне місто”, який успішно реалізується в столиці. А також розповів про всі важливі аспекти системи опрацювання баз даних.

Ігор Гузь та міські голови запросили пана Віталія до Володимира і Нововолинська, щоб познайомити його з інфраструктурою міст та окреслити спільні плани у взаємодії з Асоціацією міст України.




коментарів: 2
  1. мобілізаційний план обговорювали ? шось мене, як і депутата, дуже непокоіть кордон з сябрами…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер