<

Найменші нововолинці привітали своїх рідних із Днем матері

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:56 | 11.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

У другу неділю травня традиційно відзначають Міжнародний день матері. З цієї нагоди 11-го травня у Нововолинську найменші дітки, які займаються у школі ранньої творчої орієнтації “Пізнайко”, влаштували  концерт, аби привітати своїх мам зі святом.

Під час виступів хвилювалися не лише дітлахи та педагоги, а й батьки. Аби потішити своїх мам, дошкільнята старалися з усіх сил. Присутні раділи за успіхи діток, підтримували їх аплодисментами. Дошкільнята танцювали, співали, розказували віршики, брали участь у конкурсах – вражали своїми талантами рідних.

Як повідомили педагоги, до свята готувалися старанно. А ще розповіли, що основна мета центру розвитку “Пізнайко”- підготовка дітей до школи.

“Ми займаємося 4 рази на тиждень у Центрі дитячої та юнацької творчості. До нас приходять  близько 100 діток. Заняття проводимо у цікавій ігровій формі.

Дітки навчаються у молодшій та старшій групах. Щомісячна вартість навчання, відповідно, 160 та 250 гривень. А ще оголошуємо набір учнів на наступний рік, тому запрошуємо всіх охочих”, – зауважила Світлана Ковальчук.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа