<

Надійшов перший транш коштів на будівництво шахти №10 Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:23 | 12.04.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарі 2

Профільне міністерство відкрило фінансування будівництва шахти №10 Нововолинська. Учора на пусковий об’єкт надійшов перший транш.

Про це повідомляє “Нова Волинь“.

Як розповів начальник Нововолинського управління державного казначейства Ігор Матвійчук, відкрито асигнування загального фонду державного бюджету у сумі 5 мільйонів гривень на продовження будівництва 10-ї шахти. Як відомо, цьогоріч уряд виділив на копальню-довгобуд 150 мільйонів, але щоб запустити її, потрібно не менше півмільярда.

Будівництво копальні б’є усі рекорди. Воно розпочалося у квітні 1989 року. Проектна потужність підземного підприємства – 900 тисяч тонн вугілля на рік. Воно забезпечить роботою 1,5 тисячі людей. Готовність шахти перевищує 80%. Але через хронічне недофінансування графік будівництва не виконується.

Попри труднощі й негаразди, шахтобудівники не сидять склавши руки. Зі слів директора передпускової дирекції шахти №10 Сергія Кожушкина, з початку року вони виконали будівельних робіт на 10 мільйонів гривень.




коментарів: 2
  1. скільки можна було вугілля купити на ті витрачені на “будівництво” та “зарплати” кошти

  2. Заплатіть за охорону будівельного майданчика…але що там борг декілька мільйонів,як казав один депутат,у мене годинник коштує більше…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа