<

Над Нововолинською міською радою майорить прапор Євросоюзу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 11.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 11

11-го травня – в день, коли Україна отримала безвізовий режим з Євросоюзом, у Нововолинську на площі  В’ячеслава Чорновола відбулося урочисте підняття прапорів України та Європейського Союзу. 

З цієї нагоди центральні вулиці міста прикрашені національною символікою та  символікою Євросоюзу.

У заході взяли участь голова Нововолинської міської ради, його заступники, депутати, державні службовці, молодь та активні учасники громадського життя.




коментарів: 11
  1. ))))))))))))) СамоПроголошена Еуропейська країна))))) це жжесть.в європі походу животи надривають коли дивляться на ці цирки….вже ж давно повинні були зрозуміти,що євроінтегрується тільки наш Ліс..і той в кругляку

  2. Ну, ось. Міський голова знову зігнав школярів та підконтрольних бюджетників. В.Б.! Так, Європа у нас, згідно ваших запевнень і потуг, постала ще 10 років тому. :)))

    • Ну, ось. І товариш європєіц відгукнувся. А чого вас там не було ? Всі молоді нововолинці радіють безвізу, а ви сумуєте за старими часами. Ану, швиденько, Анатолю, оформляти біометричного паспорта))))

      • він на завданні.. повернется до європи тільки разом з частиною України.. якщо вчасно не розкусять…

      • Вже маю. Думаю їхати і переймати досвід, як місцеві депутати і чиновники. :))

        • критика пана Анатоля не підіймаеться вище місцевої влади. Чому, цікаво ? чито всі хто вище пана Анатоля задовольняють, чи за них не заплочено ? адже переймати досвід їздять не тільки місцеві, але й ті хто вище. У чому секрет ?

  3. Головне,щоб люди зрозуміли,що *безвіз*-це не зелений шлях для *контрабасу*.До Європи в головах шлях ще не малий,але молодь розумніша від деяких *вась* і вони БУДУТЬ Європейцями!А решті(кому не подобається Європа)-шлях на Маскву,і бажано в одну сторону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця